top of page

Un super film SF cu Natalie Portman pe care nu ai voie sa-l ratezi, disponibil pe Netflix!

Annihilation este un film SF din 2018, regizat de Alex Garland si inspirat dintr-un roman omonim de Jeff VanderMeer. Filmul prezinta povestea unei echipe de cercetatori care se aventuraza intr-o zona misterioasa numita "Shimmer" (Luciul), un loc unde legile naturii par sa nu mai functioneze asa cum ar trebui.

sursa foto: collider.com



Care este povestea filmului?


Filmul este o explorare profunda a identitatii si transformarii, iar povestea incepe cand Lena (interpretata de Natalie Portman), o femeie biolog militar, afla ca sotul ei a disparut in "Shimmer". Impreuna cu o echipa formata din femei stiintifice si militare, ea se indreapta spre aceasta zona misterioasa pentru a gasi raspunsuri si pentru a afla ce s-a intamplat cu sotul ei. In "Shimmer", echipei incep sa li se intample lucruri ciudate si sa experimenteze schimbari fizice si mentale inexplicabile. In timp ce isi continua calatoria, personajele incep sa se intrebe daca Shimmer este o amenintare sau o oportunitate de a reinventa viata.

Filmul este o capodopera vizuala, cu efecte speciale impresionante si o coloana sonora care completeaza perfect atmosfera ciudata si tensionata a povestii. In plus, prestatia actorilor este excelenta, cu Portman, Jennifer Jason Leigh si Gina Rodriguez in rolurile principale.


Un film plin de mister si secrete bine ascunse!


Annihilation este un film complex si provocator, care nu se multumeste sa ofere raspunsuri usoare. Povestea este plina de simbolism si teme profunde, cum ar fi identitatea, moartea si transformarea. In ciuda acestui fapt, filmul nu este greoi sau pretentios si poate fi urmarit cu usurinta si de catre publicul mai larg.


Filmul este disponibil pe Netflix!


Annihilation este un film SF de exceptie, care merita sa fie vazut si apreciat de orice fan al genului. Este o calatorie misterioasa si fascinanta, plina de surprize si rasturnari de situatie, si care isi lasa amprenta asupra spectatorului mult timp dupa ce filmul se termina. Filmul este disponibil spre vizionare pe Netflix!

Citeste si:

51.122 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page