top of page

Triangle of Sadness (nominalizat la Oscar 2023): Unde il putem vedea?

Zilele trecute ne-am uitat si noi la super filmul "Triangle of Sadness", nominalizat de altfel pentru cel mai bun film Oscar din 2023 (premiu castigat de productia "Everything, Everywhere all at Once"). Haideti sa aflam impreuna care este povestea filmului si unde il puteti vedea.


Despre ce este vorba in film?


Povestea oficiala spune ca Carl si Yaya, un cuplu de influenceri, sunt invitati pe o nava de croaziera de lux alaturi de un grup de oameni bogati. Situația ia o intorsatura neasteptata atunci cand o furtuna terifianta loveste nava. Dar filmul este mult mai mult de atat. Atinge subiecte sensibile din relatiile cuplurilor, egalitatea dintre oameni dar si umanitatea sau disperarea in anumite situatii limita.


Woody Harrelson face un rol secundar excelent!


Woody Harrelson il interpreteaza pe capitanul yachtului sub numele generic "The Captain". Acesta joaca alaturi de actori tineri super talentati pe care noi abia ii descoperim: Harris Dickinson (Carl) si Charlbi Dean (Yaya).


Unde putem vedea "The Triangle of Sadness"?


Filmul "The Triangle of Sadness" este disponibil spre vizionare pe cunoscuta platforma de streaming, HBO Max. Nu ratati acest film excelent, nominalizat la Oscar - vi-l recomandam cu drag!

Citeste si:


2.747 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page