top of page

Topul vostru: Cele mai bune filme ca Interstellar - Partea II!

In primul rand, dorim sa va multumim pentru valul de sugestii si recomandari ca urmare a realizarii primului top de filme ca Interstellar - doar impreuna putem descoperi cele mai bune filme si seriale. In plus, cu aceasta ocazie am descoperit si noi filme super bune despre spatiu si explorarea spatiala, pe care abia asteptam sa le vedem!

Asadar, acest top este realizat de catre voi si pentru asta va multumim - mai jos gasiti partea a doua a celor mai bune filme ca celebrul Interstellar. Sa incepem.



13. Apollo 13 (1995) - IMDB 7.7

Aventura, Drama, Istoric


Un film cu Tom Hanks si Kevin Bacon care a castigat 2 premii Oscar! Povestea: NASA trebuie sa elaboreze o strategie pentru a returna racheta Apollo 13 pe Pamant in siguranta, dupa ce nava spatiala sufera daune interne masive, punand in pericol viata celor trei astronauti de la bord.


14. Solaris (1972) - IMDB 8.0

Mister, SF, Drama


Un psiholog este trimis la o statie care orbiteaza o planeta indepartata pentru a descoperi cauza care a facut echipajul acesteia sa innebuneasca.


15. Prometheus (2012) - IMDB 7.0

Mister, SF


Filmul supune povestea unui grup de exploratori care cauta indicii despre originea omenirii, dar in momentul in care gasesc o structura ciudata pe o luna indepartata, isi dau seama ca nu sunt singuri. Film nominalizat pentru un premiu Oscar.


16. Star Trek (2009) - IMDB 7.9

Actiune, Aventura, SF


Castigator al unui premiu Oscar, filmul spune povestea lui James T. Kirk care incearca sa fie la inaltimea celebrului sau tata, in timp ce un inamic din viitor creeaza gauri negre pentru a distruge Federatia planta cu planeta.


17. Contact (1997) - IMDB 7.5

Drama, Mister, SF


Dupa ani de cercetare, Dr. Ellie Arroway gaseste dovezi radio concludente ale unei forme de viata extraterestre care face planuri pentru realizarea unei masinarii misterioase. Film nominalizat la un premiu Oscar, cu super actori precum Jodie Foster si Matthew McConaughey in rolurile principale.


18. Starship Troopers (1997) - IMDB 7.3

Actiune, Aventura, SF


Film nominalizat pentru un premiu Oscar, cu Denise Richards (Wild Things - 1999) in rol principal. Intr-un viitor fascist si militarizat, oamenii poarta un razboi cu insecte extraterestre gigantice.


19. Mission to Mars (2000) - IMDB 5.6

Thriller, Aventura, SF


Ignorati nota mica, filmul este unul excelent! Un film cu Don Cheadle (Avengers) si Tim Robbins in rolurile principale. Dupa ce prima misiune cu echipaj pe Marte se confrunta cu un dezastru catastrofal si misterios dupa ce a raporteaza o structura neidentificata, este lansata o misiune de salvare pentru a investiga tragedia si a aduce inapoi toti supravietuitorii.


20. Sputnik (2020) - IMDB 6.4

Horror, Mister, Drama


Singurul supravietuitor al unui accident enigmatic pe o nava spatiala nu s-a intors acasa singur - un film rusesc a carui atmosfera te va tine in suspans pana la final.


21. Event Horizon (1997) - IMDB 6.6

Horror, SF, Thriller


Un echipaj de salvare investigheaza o nava spatiala care a disparut intr-o gaura neagra si s-a intors cu cineva sau ceva nou la bord.


22. Passengers (2019) - IMDB 7.0

Drama, Sci-Fi


Un film foarte bun, nominalizat la 2 premii Oscar, in care joaca doi actori excelenti: Jennifer Lawrence si Chris Pratt. O defectiune a unei capsule de dormit a unei nave spatiale care calatoreste catre o planeta indepartata trezeste un pasager cu 90 de ani mai devreme.


23. Life (2017) - IMDB 6.6

Drama, Sci-Fi


O echipa de oameni de stiinta de la bordul Statiei Spatiale Internationale descopera la bord o forma de viata in evolutie rapida care ameninta acum toata viata de pe Pamant. Un film cu o nota mica, absolut nemeritata - un film cu super suspans, cu actori precum Jake Gyllenhaal sau Ryan Reynolds in rolurile principale.


Daca n-ai vazut prima parte a celor mai bune filme ca Interstellar, o poti face aici:




5.589 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page