top of page

Topul filmelor de Craciun pe care sa le vezi in acest an, disponibile pe Netflix!

Ahh, Craciunul. Perioada in care ne relaxam, gatim si ne bucuram alaturi de cei dragi. Perioada in care vizionam zeci de filme si seriale. Perioada in care ne uitam evident la...filme de Craciun.


Ei bine, acest top nu este despre filme precum Home Alone (o sa-l vezi pe ProTv sigur) ci mai degraba despre filme de Craciun pe care poate nu le-ai vazut inca. De asemenea, filmele sunt disponibile si pe Netflix pentru vizionare.


Craciun Fericit si spor la vizionare!


Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020) - IMDB 6.4


Familie, Fantezie, Musical


O lume imaginara prinde viata intr-un film care spune povestea unui producator de jucarii excentric, a nepoatei sale aventuroase si a unei inventii magice care are puterea de a le schimba viata pentru totdeauna.



The Christmas Chronicles (2018) - IMDB 7.0


Aventura, Comedie, Familie


Povestea lui Kate si Teddy Pierce, doi frati al caror plan de Crăciun este de a-l surprinde pe Mos Craciun fotografiindu-l, se transforma intr-o calatorie neasteptata la care majoritatea copiilor ar putea doar visa.



The Christmas Chronicles: Part Two (2020) - IMDB 6.0


Aventura, Comedie, Familie


Kate Pierce, acum o adolescentă tipica, se reintalneste in mod neasteptat cu Mos Craciun cand un misterios raufacator ameninta sa anuleze Craciunul - pentru totdeauna!


Love Hard (2021) - IMDB 6.3


Comedie, Romantic


O scriitoare din LA zboara in capatul celalalt al tarii de Crăciun pentru a-si intalni sufletul pereche gasit pe o aplicatie de intalniri - ajunsa la el, afla ca si-a cam luat teapa. Dar povestea nu se termina aici.



Klaus (2019) - IMDB 8.1


Animatie, Aventura, Comedie


Uitati-va cu incredere la acest film chiar daca nu sunteti fanii genului animatie - filmul a fost nominalizat la Oscar. Un simplu act de bunatate poate face minuni, chiar si intr-un loc inghetat, indepartat. Cand noul postas al lui Smeerensburg, Jesper, se imprieteneste cu producatorul de jucarii Klaus, darurile lor topesc o cearta veche si ofera o experienta plina de traditii de sarbatori.


Get Santa (2014) - IMDB 6.3


Comedie, Familie


Dupa ce Mos Craciun este arestat si incarcerat, un detinut proaspat eliberat conditionat si fiul sau incearca sa salveze Craciunul inainte de a fi prea tarziu.


A Boy Called Christmas (2021) - IMDB 6.7


Aventura, Familie, Drama


In aceasta poveste despre originile lui Mos Craciun, un baiat obisnuit (cu un soarece loial si un ren alaturi) porneste intr-o aventura extraordinara pentru a-si gasi tatal care se afla intr-o cautare pentru a descoperi satul legendar Elfhelm.


431 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page