top of page

Topul filmelor care vor aparea in Iulie 2022!

Hello, hello!


Ne-am gandit sa va dam un motiv de entuziasm, si am facut un mic research asupra filmelor ce vor aparea in luna Iulie 2022. Am descoperit filme de care uitasem ca urmeaza sa apara, filme suprinzatoare, filme pe care va lasam sa le descoperiti si voi mai jos!

Fara alte introduceri, sa incepem, zic.




1. Thor: Love and Thunder (8 Iulie 2022) / ACTIUNE+SUPEREROI - IMDB


Thor cere ajutorul lui Valkyrie, Korg si fostei lui iubite Jane Foster pentru a lupta cu Gorr, macelarul zeului (The God's Butcher), care intentioneaza sa-i faca pe zei sa dispara.



2. Wrong Place (15 Iulie 2022) / ACTIUNE - IMDB


Daca si voi sunteti nostalgici de (inca) un film cu Bruce Willis (desi ultimele lui filme sunt foarte slabe), atunci Wrong Place poate fi surpriza acestui an - se anunta a fi un film dark, fara maimutareli sau scene trase de par *fingers crossed*.

Povestea: Un dealer expert in metamfetamine il vaneaza pe fostul sef al politiei dintr-un mic orasel pentru a-l eliminat inainte de a putea depune marturie impotriva sa, dar situatia se complica mai mult decat si-ar fi imaginat.



3. Nope (22 Iulie 2022) / HORROR - IMDB


A facut un rol genial in filmul de groaza Get Out - Daniel Kaluuya este un actor foarte bun ce joaca in acest nou film horror regizat de Jordan Peele.

Povestea: Locuitorii dintr-o vale pustie din interiorul Californiei sunt martorii unei descoperiri ciudate si infricosatoare.



4. Where the Crawdads Sing (22 Iulie 2022) / MISTER+THRILLER - IMDB


Filmul este bazat pe celebra carte cu acelasi nume si este regizat de Reese Whiterspoon deci asteptarile noastre pentru acesta sunt foarte mari.


O femeie care a crescut singura in mlastinile din sudul Americii devine suspecta de uciderea unui barbat cu care a fost candva implicata intr-o aventura.



5. Bullet Train (29 Iulie 2022 --> decalat pentru 5 August) / ACTIUNE - IMDB


Brad Pitt, Sandra Bullock si Zazie Beetz (Joker, Deadpool). Are you excited yet? :)

Povestea: Cinci asasini de la bordul unui tren extrem de rapid descopera ca misiunile lor au ceva in comun.


Cam atat pentru luna Iulie. Cat timp asteptam sa apara aceste filme, iti recomand si urmatoarele articole:


291 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page