top of page

Top filme romantice pe care sa le vezi cu EA - Partea II

Daca ati parcurs deja filmele din partea I si vrei s-o surprinzi cu inca o noapte romantica de tipul Netflix & Chill, atunci stai fara grija si citeste topul de mai jos.

Daca nu ai citit deja prima parte o poti face aici:


Sa incepem, zic.


The Notebook (2004) - IMDB 7.8


Un tanar sarac, dar pasional (Ryan Gosling) se indragosteste de o fata bogata (Rachel McAdams), dar se despart in curand din cauza diferentelor lor sociale. Un film excelent in care Ryan Gosling face un rol de exceptie.



Pride & Prejudice (2005) - IMDB 7.8


Scantei zboara cand Elizabeth Bennet, o tanara plina de viata, il intalneste pe domnul Darcy, singur, bogat si extrem de mandru. Dar domnul Darcy pare ca se indragosteste de o fata sub clasa lui sociala. Poate oare sa-si depaseasca propria mandrie si prejudecata?



Dirty Dancing (1987) - IMDB 7.0


Petrecandu-si vara intr-o statiune alaturi cu familia ei, Frances „Baby” Houseman se indragosteste de instructorul de dans al taberei, Johnny Castle.



A Star is Born (2018) - IMDB 7.6


Un muzician o ajuta pe o tanara cantareata sa-si gaseasca faima pe masura ce varsta si consumul de substante ii trimit propria lui cariera pe o spirala descendenta.

Un film cu Bradley Cooper si Lady Gaga din care a rezultat una dintre cele mai cunoscute melodii din ultimii ani.



Punch-Drunk Love (2002) - IMDB 7.3


Barry Egan, un om singuratic si frustrat din punct de vedere social, suna la o linie telefonica pentru fantezii sexuale pentru a-si reduce singuratatea. Nu stie insa ca aceasta actiune ii va aduce probleme dar si multe peripetii in viata lui amoroasa. Un film pe cat de romantic pe atat de amuzant, cu Adam Sandler si Emily Watson.



About Time (2013) - IMDB 7.8


La varsta de 21 de ani, Tim descopera ca poate calatori in timp si poate schimba ceea ce se intampla si s-a intamplat in propria sa viata. Decizia lui de a-si face viata amoroasa mai buna prin obtinerea unei iubite se dovedeste sa nu fie atat de usoara pe cat credea la inceput.




Vizionare placuta!

7.841 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page