top of page

Top filme de groaza cu adevarat bune - Partea II

Continuam seria filmelor de groaza cu partea II. Daca si tu te-ai saturat de filmele de groaza care contin doar "sperieturi" prin efecte vizuale sau acustice si al caror poveste o uiti in secunda doi, atunci bine ai venit!


Daca nu ai citit partea I, o poti face aici:

Fara sa ne mai lungim, sa incepem zic.


8. Filmele Saw (2004 - 2021) - IMDB 7.6 (primul film)


Saw este o franciza de film care iti ramane intiparita mult timp in memorie, creata de regizorii australieni James Wan si Leigh Whannell in 2004.

Este alcatuita din noua lungmetraje care graviteaza in principal in jurul criminalului in serie John Kramer, numit si „Jigsaw Killer” sau pur si simplu „Jigsaw”. In loc sa-si ucida victimele, Kramer le prinde in situatii pe care le numeste „jocuri” pentru a le testa vointa de a trai prin tortura fizica sau psihologica si crede ca daca vor supravietui vor fi „reabilitati”.



9. A nightmare on Elm Street (1984) - IMDB 7.4


"One, two, Freddy's coming for you.Three, four, Better lock your door Five, six, grab a crucifix.Seven, eight, Gonna stay up late"


Daca esti fan al seriei, probabil ai vazut deja toate filmele cu Freddy - daca nu, acest film este locul potrivit sa incepi vizionarea.

Povestea: Adolescenta Nancy Thompson trebuie sa descopere adevarul intunecat ascuns de parinti dupa ce ea si prietenii ei devin tinta spiritului unui criminal in serie care apare in visele lor.


10. The Cabin in the Woods (2011) - IMDB 7.0


Daca te-ai saturat sa-l vezi pe Chris Hemsworth doar in Thor, atunci acest film de groaza este un inceput bun. Cinci prieteni merg in vacanta intr-o cabana indepartata, dar foarte curand lucruri extrem de dubioase incep sa se petreaca, descoperind adevarul din spatele misterioasei cabane.



11. The Descent (2005) - IMDB 7.2


Un film in care suspansul este la cote maxime! Popcorn, paturica...stii deja! Povestea: O expeditie speologica merge ingrozitor de prost, in timp ce exploratorii sunt prinsi si, in cele din urma, vanati de un pericol iminent.


12. Hereditary (2018) - IMDB 7.3


"Charlie : Who's gonna take care of me?

Annie : Uh, excuse me? You don't think I'm gonna take care of you?

Charlie : But when you die?"


Povestea unei familii indurerate care este bantuita de evenimente tragice si tulburatoare.



13. Jacob's Ladder (1990) - IMDB 7.4


"The most frightening thing about Jacob Singer's nightmare is that he isn't dreaming"


Plangandu-si copilul decedat, un veteran bantuit de razboiul din Vietnam incearca sa-si descopere trecutul in timp ce sufera de un caz grav de disociere/dementa. Pentru a face acest lucru, el trebuie sa descifreze ce este real si ce nu, ce este iluzie si ce este adevarat.



14. The Mist (2007) - IMDB 7.1


O furtuna ciudata dezlantuie o specie de creaturi insetate de sange intr-un oras mic, unde un grup de cetateni se ascunde intr-un supermarket si lupta pentru viata lor.


Vizionare placuta!






3.021 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page