top of page

Top cele mai romantice filme de Craciun, pe care sa le vezi cu persoana iubita!

Daca de acest Craciun nu ai chef de filme de groaza, thriller sau super actiune si vrei doar sa te cuibaresti in canapea, alaturi de persoana iubita, atunci ai nimerit unde trebuie. Am pregatit un top de filme romantice, numai bune de vizionat de Craciun alaturi de persoana iubita!

Sa incepem.


While You Were Sleeping (1995) - IMDB 6.8


Comedie, Romantic


Purtand o dragoste secreta si fara speranta fata de navetistul dragut care trece pe langa ea in fiecare zi, fermecatoarea Lucy este pe cale sa aiba o a doua sansa la dragoste. Un film cu Sandra Bullock si Bill Pullman.


Serendipity (2001) - IMDB 6.8


Comedie, Romantic


Un cuplu se cauta unul pe celalalt, la multi ani dupa noaptea in care s-au intalnit pentru prima data, atunci cand s-au indragostit si s-au despartit, convinsi ca intr-o zi vor ajunge impreuna. John Cussack si Kate Beckinsale joaca in aceasta comedie romantica, extrem de draguta.


The Holiday (2006) - IMDB 6.9


Comedie, Romantic


Doua femei care au probleme cu barbatii fac schimb de locuinte in prag de sarbatori (desi locuiesc in tari diferite), unde fiecare dintre ele gasesc ceva neasteptat. Un film foarte dragut, perfect de vizionat cu iubitul/iubita intr-o seara friguroasa!


Just Friends (2005) - IMDB 6.2


Comedie, Romantic


In timp ce isi viziteaza orasul natal in timpul Craciunului, un barbat se intalneste fata in fata cu vechea lui iubita de liceu cu care era cel mai bun prieten: o femeie a carei respingere a lui l-a transformat intr-un afemeiat feroce. Cu Ryan Reynolds.


Happiest Season (2020) - IMDB 6.6


Comedie, Romantic


O comedie romantica care are lor de sarbatori si care surprinde gama de emotii legate de dorinta de a fi acceptat de familia partenerului, de a fi sincer cu tine insuti si de a incerca sa nu strici Craciunul tuturor, dezvaluind un secret urat. Cu Kristen Stewart.

Vizionare placuta!

527 afișări0 comentarii

Comentarios


Film sau Serial?

bottom of page