top of page

Top cele mai bune filme spaniole pe care trebuie sa le vezi acum - Partea III

Sunt atat de multe filme spaniole bune, incat avem si partea III a acestui top. Filmele au fost vazute de noi deci vizionati cu incredere, sunt recomandari "studiate". Daca nu ai citit inca partile I sau II, o poti face aici:



13. The Distinguished Citizen (2016) - IMDB 7.5


Comedie, Drama

Un castigator al Premiului Nobel pentru Literatura, care traieste in Europa de zeci de ani, accepta o invitatie pentru a primi un alt premiu. In Argentina gaseste atat asemanari, cat si diferente ireconciliabile cu oamenii din orasul sau natal.


14. Roma (2018) - IMDB 7.7


Drama

Castigator al 3 premii Oscar, filmul reda povestea unui an din viata unei familii din clasa de mijloc in Mexico City, la inceputul anilor 1970. Este un film extrem de premiat, castigand in total nu mai putin de 252 de premii din domeniul cinematografiei!


15. The Occupant (2020) - IMDB 6.4


Thriller, Drama

Javier Muñoz, candva un director de succes, ia decizia fatidică de a-si parasi casa, pe care el si familia lui nu si-o mai permit. Ce urmeaza, nici nu va imaginati.


16. The Photographer of Mathausen (2018) - IMDB 6.7


Istoric, Drama

Bazat pe evenimente reale, Francesc Boix este un detinut spaniol in lagarul de concentrare nazist de la Mauthausen din Austria, care incearca sa salveze dovezile ororilor comise in interiorul zidurilor sale.


17. Julia's Eyes (2010) - IMDB 6.7


Horror, Mister, Thriller

Povestea unei femei care isi pierde incet vederea in timp ce incearca sa investigheze moartea misterioasa a surorii ei gemene. Un film a carui nota pe IMDB nu reflecta cat de bun este.


18. The Fury of A Patient Man (2016) - IMDB 6.7


Crima, Drama, Thriller

Acest film de razbunare plin de suspans a castigat patru premii Goya. Romantismul dintre un muncitor din Madrid si o mama singura muncitoare devine o lupta pentru supravietuire atunci cand iubitul violent al femeii se intoarce din inchisoare.


1.291 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page