top of page

Top cele mai bune filme de razbunare - Partea III

Pentru ca a trecut ceva timp de cand am scris prima parte si pentru ca suntem convinsi ca s-au "adunat" multe intre timp :D, revenim cu partea a 3a a celor mai bune filme de razbunare pe care sa le vezi cand simti nevoia sa faci ceva ilegal :))


Daca n-ai citit partea I inca, click aici!
Daca n-ai citit partea II inca, click aici!

Sa incepem, zic.




1. Unforgiven (1992) - Nota IMDB 8.2


"Yea...well I guess they had it comin'"


Clint Eastwood. Morgan Freeman. Gene Hackman.



Pistolarul retras din vestul salbatic, William Munny, accepta reticent o ultima slujba, cu ajutorul vechiului sau partener Ned Logan si al unui tanar poreclit „Schofield Kid”. Castigator al premiului Oscar in anul 1992.



2. Braveheart (1995) - Nota IMDB 8.4


Castigator al Oscarului pentru cel mai bun film in anul 1995.


Razboinicul scotian William Wallace isi conduce compatriotii intr-o rebeliune pentru a-si elibera patria de tirania regelui Edward I al Angliei.



3. Inglorious Basterds (2009) - Nota IMDB 8.3


"I'm putting together a special team.We're gonna be doing one thing, and one thing only.Killing nazis!"


Castigator al unui premiu Oscar si al altor 133 de premii cinematografice!


In Franta ocupata de nazisti in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, un plan de asasinare a liderilor nazisti de catre un grup de soldati evrei americani coincide cu planurile de razbunare ale unui proprietar de teatru.


4. Law Abiding Citizen (2009) - Nota IMDB 7.4


"I'm gonna pull the whole thing down.I'm gonna bring the whole fuckin' diseased, corrupt temple down on your head.It's gonna be biblical!"


Un barbat frustrat decide sa ia dreptatea in propriile maini dupa ce o intelegere dubioasa il elibereaza pe unul dintre ucigasii familiei sale. Gerard Butler si Jamie Foxx intr-un film care te va tine in priza de la inceput pana la sfarsit.


5. Léon: The Professional (1994) - Nota IMDB 8.5


"When it's tough like this, you know it's gonna be ugly. Better make it quick, or else you will be here all day listening to his crap."


Mathilda, o fetita in varsta de 12 ani, este de inimă de Léon, un asasin profesionist, după ce familia ei este ucisă. O relație neobișnuită se formează pe măsură ce ea devine protejata lui și învață meseria de asasin.




3.185 afișări0 comentarii

Commentaires


Film sau Serial?

bottom of page