top of page

Top 8 cele mai bune filme Science Fiction din 2022!

Ne plac filmele cu supranatural, cu alte realitati sau lumi paralele. Cu personaje din afara sferei noastre de existenta sau cu evenimente paranormale. Pe scurt, ne plac filmele SF.

Si acum a venit momentul sa facem si topul celor mai bune filme SF din 2022 - avem deja mai multe topuri pe aceasta tema pe care te invitam sa le citesti aici:



In alta ordine de idei, mai jos regasiti cele mai bune filme SF din 2022. Sa incepem.


Avatar: The Way of Water (2022) - IMDB 7.8

Actiune, Aventura, SF


Jake Sully locuieste cu noua sa familie formata pe planeta Pandora. Odata ce o amenintare familiara revine pentru a termina ceea ce a inceput in trecut, Jake trebuie sa lucreze cu Neytiri si cu armata rasei Na'vi pentru a-si proteja familia. Filmul regizat de James Cameron este nominalizat la 4 premii Oscar in 2023!


Vesper (2022) - IMDB 6.0

Drama, Aventura, SF


Luptandu-se sa supravietuiasca alaturi de tatal ei dupa prabusirea ecosistemului Pamantului, Vesper, in varsta de 13 ani, trebuie sa-si foloseasca inteligenta, puterea si abilitatile de bio-hacking pentru a lupta pentru viitor. Un film care merita o nota mult mai mare pe IMDB, urmariti cu incredere!


Nope (2022) - IMDB 6.9

Horror, Mister, SF


Locuitorii unei ferme din California sunt martorii unei descoperiri ciudate si infricosatoare. Un film de groaza care te va tine cu ochii lipiti de ecran de la inceput pana la final pentru a afla ce urmeaza si ce se va intampla.


Black Panther: Wakanda Forever (2022) - IMDB 7.2

Actiune, Aventura, Fantezie


Oamenii din Wakanda lupta pentru a-si proteja regatul de puterile mondiale in timp ce plang moartea regelui T'Challa. Un film nominalizat la 5 premii Oscar!


Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) - IMDB 6.9

Actiune, Aventura, Fantezie


Doctorul Strange (Benedict Cumberbatch) face echipa cu o adolescenta misterioasa din visele sale, care poate calatori prin multiversuri, pentru a lupta impotriva mai multor amenintari, inclusiv versiuni ale lui insusi din alt univers, care ameninta sa distruga milioane de oameni in multivers.


Everything Everywhere All at Once (2022) - IMDB 8.1

Actiune, Aventura, Comedie


Un film nominalizat la nu mai putin de 11 Oscaruri! O imigranta chinezoaica imbatranita este implicata intr-o aventura nebuna, in care doar ea poate salva lumea explorand alte universuri care se conecteaza cu vietile pe care le-ar fi putut duce. Filmul a castigat deja alte 15 premii cinematografice.


Neptune Frost - IMDB 6.6

Muzical, SF


Un grup de mineri ce evadeaza dintr-un regim restrictiv formeaza un colectiv de hackeri in varfurile dealurilor din Burundi. Ei încearca o preluare a regimului autoritar care exploateaza resursele naturale ale regiunii si pe oamenii sai.


After Yang - IMDB 6.7

Drama, SF


Intr-un viitor apropiat, o familie se destrama dupa ce ajutorul casei, un umanoid ce face parte din familia lor, se strica. Un film cu o actiune care se desfasoara lent, dar cu un mesaj foarte puternic. Un film in care Colin Farell joaca rolul principal.


Citeste si:

48.875 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page