top of page

Top 6 cele mai bune filme aparute pe HBO Max in ultima vreme!

Tuturor ne plac topurile - fie ca sunt top cele mai bune restaurante, hoteluri, plaje sau...top cele mai bune filme. Bineinteles, nu tuturor ne plac aceleasi restaurante, hoteluri, plaje sau...evident filme. Asadar, toate topurile de filme pe care le postam aici sunt dezbatute intre mai multe grupuri de persoane, fiecare cu viziuni si pareri diferite. Nu postam doar filmele cu cea mai buna nota pe IMDB ci ne lasam influentati si de ce amprenta au lasat filmele respective asupra noastra.

In concluzie, mai jos regasiti top 6 cele mai bune filme aparute pe HBO Max in ultima perioada! Sa incepem.


Bohemiam Rapsody (2018) - IMDB 7.9

Drama, Muzical, Biografic


Povestea legendarei trupe rock britanice Queen si a solistului Freddie Mercury, care a condus la celebra lor performanta - un film castigator a nu mai putin de 4 premii Oscar, dintre care unul pentru cel mai bun actor in rol principal pentru Rami Malek.


Licorice Pizza (2022) - IMDB 7.2

Comedie, Romantic, Drama


Film nominalizat la 3 premii Oscar. Povestea lui Alana Kane si Gary Valentine care au crescut impreuna, trecand prin fiorii primei iubiri in Valea San Fernando, 1973.


Spider-Man: No Way Home (2021) - IMDB 8.2

Actiune, Aventura, Fantezie


Cu identitatea lui Spider-Man dezvaluita, Peter ii cere ajutor doctorului Strange (vezi Avengers / Dr. Strange). Cand o vraja nu merge bine (atat pot spune aici!), incep sa apara inamici periculosi din alte lumi, fortandu-l pe Peter sa descopere ce inseamna cu adevarat sa fii Omul Paianjen.


Uncharted (2022) - IMDB 6.3

Actiune, Aventura


Uncharted este un film bun de aventuri pe care il poti vedea impreuna cu toata familia. Cu efecte speciale demne de 2022 si actiune din plin, Tom Holland reuseste sa faca un rol foarte bun. Povestea: Nathan Drake este recrutat de experimentatul vanator de comori Victor „Sully” Sullivan pentru a recupera averea colectionata de Ferdinand Magellan si pierduta acum 500 de ani de Casa Moncada.


X (2022) - IMDB 6.3

Horror, Mister, Thriller


X nu este cu siguranta un film de familie sau la care sa te uiti alaturi de cei mici. Este un film brutal (dar bun!) care prezinta actiunea in anul 1979, cand un grup de tineri regizori si-au propus sa faca un film pentru adulti, dar cand gazdele lor ii prind in flagrant, distributia intregului film se trezeste ca lupta pentru viata lor.


Black Adam (2022) - IMDB 6.4

Actiune, Aventura, Fantezie


La aproape 5.000 de ani dupa ce i s-a conferit puterile atotputernice ale zeilor egipteni, Black Adam este eliberat din mormantul sau pamantesc, gata sa dezlantuie forma sa unica de dreptate asupra lumii moderne. Black Adam este ultimul film aparut cu Dwayne Johnson aka The Rock.


Citeste si:


12.941 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page