top of page

Top 5 seriale Horror disponibile pe Netflix, pe care trebuie sa le vezi acum!

Un top al fanilor genului horror, varianta seriale. Daca genul thriller este prea soft pentru tine, atunci poate e momentul sa apesi pedala inca putin si sa verifici aceasta lista de seriale horror!

Unde mai pui ca toate sunt si disponibile pe Netflix!


Sa incepem, zic.


1. All of Us are Dead (2022) - Nota IMDB 7.5


Un serial nou, absolut captivant!


Un liceu devine punctul zero pentru un focar de virus cu zombie. Elevii prinsi in capcana trebuie sa lupte pentru a iesi sau sa se transforme intr-unul dintre infectati. Pregateste-ti patura cea mai groasa, o sa te ajute sa te ascunzi dupa ea!



2. The Haunting of Hill House (2018) - Nota IMDB 8.6


Povestea se desfasoara intermitent intre trecut si prezent, unde o familie fracturata se confrunta cu amintiri bantuitoare din vechea lor casa si evenimentele terifiante care i-au alungat din ea.



3. Stranger Things (2016) - Nota IMDB 8.7


Cand un baiat dispare, mama lui, un sef de politie si prietenii sai trebuie sa se confrunte cu forte supranaturale terifiante pentru a-l recupera.



4. Mindhunter (2017) - Nota IMDB 8.6


Amplasat la sfarsitul anilor 1970, doi agenti FBI au sarcina de a intervieva ucigasii in serie pentru a rezolva cazuri extreme. Trebuie sa ai putina rabdare la inceput pana incepe...si apoi n-o sa-l mai lasi.



5. Marianne (2019) - Nota IMDB 7.4


Cand o celebra scriitoare de groaza se intoarce in orasul ei natal, ea afla ca spiritul rau care ii napadeste visele exista... si in viata reala.


Citeste si:



Vizionare placuta!

5.660 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page