top of page

Top 5 filme romantice castigatoare de premii Oscar pentru o noapte romantica de film!

Seara este un moment perfect pentru a viziona filme romantice si, daca doriti sa vedeti cateva dintre cele mai bune filme romantice premiate cu Oscar, mai jos regasiti un top de 5 super filme romantice.


1. Titanic (1997)


Acest film romantic epic, regizat de James Cameron, a primit 11 premii Oscar, inclusiv cel pentru cel mai bun film. Filmul ii are in rolurile principale pe Leonardo DiCaprio si Kate Winslet, care isi joaca rolurile celor doi tineri indragostiti care se imbarca pe celebrul vapor Titanic. Filmul este o poveste impresionanta despre dragoste, sacrificiu si tragedie.


2. The English Patient (1996)


Regizat de Anthony Minghella, filmul a castigat 9 premii Oscar, inclusiv cel pentru cel mai bun film. Filmul spune povestea unui pacient englez care isi povesteste viata in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, inclusiv povestea sa de dragoste cu o femeie frumoasa din Cairo. Este o poveste captivanta despre pasiune si iubirea neconditionata.


3. La La Land (2016)


Filmul muzical romantic regizat de Damien Chazelle a primit 6 premii Oscar, inclusiv cel pentru cea mai buna regie. Ryan Gosling si Emma Stone joaca rolurile celor doi artisti care se indragostesc in Los Angeles si isi urmaresc visele. Este o poveste plina de culoare, muzica si dans, care iti va face sa visezi la iubire si succes.


4. Shakespeare in Love (1998)


Acest film romantic, regizat de John Madden, a castigat 7 premii Oscar, inclusiv cel pentru cel mai bun film. Filmul urmareste povestea lui William Shakespeare (interpretat de Joseph Fiennes) si a iubirii sale cu o actrita (interpretata de Gwyneth Paltrow) in timp ce lucreaza la piesa "Romeo si Julieta". Este o poveste romantica plina de umor, pasiune si arta.


5. The Shape of Water (2017)


Regizat de Guillermo del Toro, acest film romantic fantasy a primit 4 premii Oscar, inclusiv cel pentru cel mai bun film. Filmul spune povestea unei femei mute (interpretata de Sally Hawkins) care se indragosteste de un monstru de apa (interpretat de Doug Jones). Este o poveste stralucitoare despre iubire, sacrificiu si acceptare.

In concluzie, aceste cinci filme romantice premiate cu Oscar sunt ideale pentru a petrece o seara romantica alaturi de persoana iubita. Fie ca sunteti in cautarea unei povesti de dragoste epice sau a unei povesti pline de culoare, exista un film perfect pentru fiecare cuplu.



35.034 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page