top of page

Top 5 filme despre supravietuire mai putin cunoscute, pe care trebuie sa le vezi acum!

Filmele de supravietuire sunt un gen cinematografic care se concentreaza pe povestea de a supravietui in situatii extreme, cum ar fi dezastre naturale, apocalipse, accidente aeriene sau orice alt scenariu in care personajele trebuie sa supravietuiasca unui mediu ostil si sa gaseasca resurse pentru a supravietui.

Aceste filme sunt adesea pline de tensiune si actiune si au tendinta de a atrage un public larg. Oamenii se simt atrasi de filmele de supravietuire pentru ca acestea pot fi inspirationale si pot oferi o perspectiva asupra a ceea ce inseamna sa fii intr-o situatie la limita si sa te lupti pentru a supravietui.


10 Cloverfield Lane (2016) - IMDB 7.2

Drama, Horror, Mister


O tanara este tinuta intr-un buncar subteran de catre un barbat care insista ca ceva terifiant se intampla la suprafata. Un film cu o tensiune si un final extraordinare, pe care vi-l recomandam cu drag!


Mosul (2020) - IMDB 7.1

Actiune, Drama, Razboi


O unitate de politie din Mosul lupta pentru a elibera orasul irakian de miile de militanti ISIS, dar se trezesc in curand ca se lupta pentru propria viata!


The Ritual (2017) - IMDB 6.3

Horror, Mister, Thriller


Un grup de vechi prieteni de facultate se reunesc pentru o excursie intr-o padure din Suedia, Europa de Nord, dar intalnesc o prezenta terifianta acolo care ii urmareste. Vor putea oare supravietui?


Tau (2018) - IMDB 5.8

SF, Thriller


O femeie este tinuta captiva de un om de stiinta intr-o casa inteligenta futurista si spera sa evadeze rationand cu sistemul de inteligenta artificiala care controleaza casa. Ignora nota de pe IMDB si vezi linistit acest SF excelent!


Against the Ice (2022) - IMDB 6.5

Aventura, Thriller


In 1909, doi exploratori lupta pentru a supravietui dupa ce au ramas singuri in timpul unei expeditii din Danemarca in Groenlanda. Un film bun, cu Nikolaj Coster-Waldau si Joe Cole (Peaky Blinders) in rolurile principale!

Citeste si:


13.011 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page