top of page

Top 5 filme biografice exceptionale, castigatoare de premii Oscar, disponibile pe HBO Max!

Intr-o lupta continua cu restul gigantilor de streaming online de filme si seriale, HBO Max se distinge prin colectia impresionanta de filme castigatoare de premii Oscar. Am facut si noi o selectie scurta, de 5 filme bune castigatoare de diferite premii Oscar. Haideti sa le descoperim impreuna!



The Theory of Everything (2014) - IMDB 7.7

Biografie, Drama, Romantic


O privire asupra relației dintre celebrul fizician Stephen Hawking și soția sa. Eddie Redmayne a castigat un Oscar pentru o interpretare fabuloasa! Nu ratati acest film care a facut istorie!


Darkest Hour (2017) - IMDB 7.4

Biografie, Drama, Razboi


În mai 1940, soarta celui de-al Doilea Război Mondial depinde de Winston Churchill, care trebuie să decidă dacă să negocieze cu Adolf Hitler sau să lupte știind că ar putea însemna sfârșitul Imperiului Britanic. Filmul a castigat 2 premii Oscar, dintre care unul pentru cel mai bun actor in rol principal, acordat magnificului Gary Oldman.



Capote (2005) - IMDB 7.3

Biografie, Drama, Crima


În 1959, Truman Capote află despre uciderea unei familii din Kansas și decide să scrie o carte despre acest caz. În timp ce cercetează pentru romanul său "In Cold Blood", Capote formează o relație cu unul dintre ucigași, Perry Smith, care se află condamnat la moarte. Oscar pentru super performanta lui Philip Seymour Hoffman!


The Big Short (2015) - IMDB 7.8

Biografie, Drama, Comedie


În 2006-2007, un grup de investitori a pariat împotriva pieței ipotecare din Statele Unite. În cercetările lor, ei descoperă cât de defectuoasă și coruptă este piața. Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat.



Bohemian Rhapsody (2018) - IMDB 7.9

Biografie, Drama


Povestea legendarei trupe rock britanice Queen și a solistului Freddie Mercury, care a condus la celebra lor performanță la Live Aid (1985). Castigator al 4 premii Oscar, dintre care Oscar pentru cel mai bun actor pentru fabulosul Rami Malek!






1.917 afișări0 comentarii

Comentarios


Film sau Serial?

bottom of page