top of page

Top 5 cele mai proaste filme aparute in 2024 pana acum! (August 2024)

Anul 2024 a adus pe marile si micile ecrane o varietate de filme, unele remarcabile, altele dezamagitoare. Desi unele productii au reusit sa impresioneze publicul si criticii deopotriva, altele au esuat lamentabil, lasand spectatorii dezamagiti. In acest articol, vom explora top 5 cele mai proaste filme lansate pana in august 2024, analizand motivele pentru care acestea nu au reusit sa-si atinga potentialul.

De la scenarii slab construite la interpretari neconvingatoare, aceste filme sunt exemplele perfecte de cum nu ar trebui sa fie realizat un film.




5. Ghostbusters: Frozen Empire (2024) - IMDB 6.1

Aventura, Comedie


Când descoperirea unui artefact străvechi dezlănțuie o forță malefica, echipa Ghostbusters, atat membrii noi cat si cei vechi, trebuie să își unească forțele pentru a-și proteja casa și a salva lumea de la o a doua epocă de gheață. Un film slab, plictisitor, care te va face sa te gandesti de doua ori de ce ai pierdut timpul vizionandu-l.



4. Argylle (2024) - IMDB 5.7

Actiune, Comedie, Thriller?


Suntem mari fani Henry Cavill si am avut asteptari....rezonabile de la acest film, insa chiar si asa am fost dezamagiti. Pacat.


Povestea: O autoare retrasă care scrie romane de spionaj despre un agent secret și un sindicat global de spioni își dă seama că intriga noii cărți pe care o scrie începe să oglindească evenimentele din lumea reală, în timp real.


3. Garfield (2024) - IMDB 5.7

Animatie, Comedie


După reîntâlnirea neașteptată cu tatăl său de mult uitat/pierdut, Garfield impreuna cu prietenul său canin Odie sunt forțați să iasă din viața lor perfecta si să se alăture lui Vic într-un furt riscant. Super actori au dat voce acestui film fad de la care lumea a avut mega asteptari. Din pacate, acest film a dezamagit sau cel putin nu s-a ridicat la nivelul promis de producatori si echipa de marketing.


2. The Kitchen (2024) - IMDB 4.8

Aventura, SF


Cu o poveste cel putin interesanta, acest film ne-a facut sa vrem sa aruncam televizorul pe geam. Extrem de lent si neinteresant, astepti si tot astepti sa se intample ceva...pana cand se termina filmul. Nu recomandam acest film absolut deloc, nu va pierdeti timpul cu el.

Povestea: Într-un viitor distopic Londra, în care toate locuințele sociale au fost eliminate, Izi și Benji luptă pentru a naviga prin lume ca rezidenți ai The Kitchen, o comunitate care refuză să-și abandoneze casele.


1. Madame Web (2024) - IMDB 4.0

Actiune, Aventura, SF


Atat de criticat a fost acest film de atat de multe publicatii / critici de film (si pe buna dreptate), incat nu sunt foarte multe de spus. Posibil sa ramana cel mai prost film al anului pana la final.

Povestea: Cassandra Webb este un paramedic din metropola New York-ului care începe să dea semne de clarviziune. Forțată să conteste revelațiile despre trecutul ei, ea trebuie să protejeze trei tinere de un adversar mortal care vrea să fie distruse.

Tags: cele mai proaste filme, top filme slabe 2024, filme 2024, madame web, filme online subtitrate, filme slabe 2024, cele mai slabe filme 2024, filme proaste 2024



300 afișări0 comentarii

コメント


Film sau Serial?

bottom of page