top of page

Top 5 cele mai bune seriale psihologice, disponibile pe Netflix!

Thrillerele sunt, in general, unele dintre cele mai populare filme / seriale din lume. La urma urmei, cui nu-i place suspansul, teama si misterul invaluite de un film sau un serial thriller psihologic? Ei bine, am compilat mai jos un top de cele mai bune seriale psihologice care sunt si disponibile pe Netflix, pentru ca tu sa te poti uita chiar acum la ele!


Sa incepem.


1. Dark (2017 - 2020) - IMDB 8.7

Mister, Crima, Drama


Serialul reprezinta o saga cu increngaturi supranaturale, plasat intr-un oras german in care disparitia a doi copii mici dezvaluie relatiile dintre patru familii. Este de asemenea, unul dintre cele mai bune seriale pe care le poti vedea pe Netflix.


2. Mindhunter (2017) - IMDB 8.6

Crima, Mister, Drama


Amplasat la sfarsitul anilor 1970, doi agenti FBI au sarcina de a intervieva ucigasii in serie pentru a rezolva cazuri extreme. Trebuie sa ai putina rabdare la inceput pana incepe...si apoi n-o sa-l mai lasi. Nominalizat la 2 premii Emmy.


3. Ozark (2017 - 2022) - IMDB 8.5

Thriller, Mister, Crima


Serial castigator al 4 premii Emmy. Un consilier financiar isi muta fortat familia din Chicago in Missouri Ozarks, unde trebuie sa "spele" bani pentru a le putea asigura siguranta.


4. Squid Game (2021 - ) - IMDB 8.0

Actiune, Mister, Drama


Squid Game (Jocul Calamarului) a fost unul dintre cele mai urmarite seriale din 2021 la nivel mondial. Mixul de soc si groaza coroborat cu empatia si curiozitatea de a afla care este urmatorul joc si care va fi soarta concurentilor, a facut ca Squid Game sa fie unul dintre serialele cu cele mai mari incasari la nivel mondial. Si a reusit asta in doar 1 sezon.

Daca ti-a placut Squid Game, poti citi si:



5. Bloodline (2015 - 2017) - IMDB 7.9

Drama, Thriller


O familie este fortata sa-si infrunte secretele intunecate din trecut atunci cand "oaia neagra" a familiei se intoarce acasa. Serial castigator al unui premiu Emmy!

8.856 afișări0 comentarii

Komentarji


Film sau Serial?

bottom of page