top of page

Top 5 cele mai bune filme din 2023 dupa nota IMDB! Ce film crezi ca este pe primul loc?

In fiecare an, lumea cinematografica ne surprinde cu opere remarcabile care raman imortalizate in inimile spectatorilor. In acest articol, vom analiza cu atentie topul celor mai bine evaluate 5 filme din 2023, conform IMDB. Sa incepem.






5. Guardians of the Galaxy Vol. 3 - IMDB 7.9

Actiune, Aventura, Comedie


Inca zguduit de pierderea Gamorei, Peter Quill isi aduna echipa pentru a apara universul si pe unul dintre ai lor - o misiune care ar putea insemna sfarsitul Gardienilor daca nu au succes.




4. Past Lives - IMDB 8.0

Drama, Romantic


Nora si Hae Sung, doi prieteni din copilarie, sunt despartiti cand familia Norai emigreaza din Coreea de Sud. Douazeci de ani mai tarziu, se reunesc pentru o saptamana fatala in timp ce se confrunta cu notiuni despre dragoste si destin.






3. Killers of the Flower Moon - IMDB 8.0

Drama, Crima, Istoric


Cand in anii 1920 a fost descoperit petrol in Oklahoma, pe terenul Natiunii Osage, oamenii Osage sunt ucisi unul cate unul - asta pana cand FBI-ul intervine pentru a dezlega misterul.




2. Oppenheimmer - IMDB 8.5

Istoric, Biografic, Drama


Filmul spune povestea omului de stiinta american, J. Robert Oppenheimer, si rolul sau in dezvoltarea bombei atomice.






1. Spider-Man: Across the Spider-Verse - IMDB 8.7

Animatie, Actiune, Aventura


Miles Morales se catapulteaza prin Multivers, unde intalneste o echipa de Oameni-Paianjen care au ca misiune protejarea existentei sale. Atunci cand eroii se confrunta in privinta modului de gestionare a unei noi amenintari, Miles trebuie sa redefineasca sensul de a fi erou.







4.272 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page