top of page

Top 5 cele mai bune filme cu Zombie, disponibile pe Netflix!

Cui nu-i place suspansul? Un film bun despre supravietuire, mai ales cand protagonistii sunt vanati de mortii vii (aka zombies), este exact ce ai nevoie pentru ca seara ta sa devina mai palpitanta.

Daca iti plac filmele cu zombie, am ales mai jos 5 productii de acest gen - basca, mai sunt si disponibile pe Netflix. Sa incepem.


UPDATE: Fara a avea o explicatie pertinenta, am uitat sa adaugam in acest top filmul World War Z. Drept urmare, topul de 5 are fix 6 filme de acum.


World War Z (2013) - IMDB 7.0

Actiune, Aventura, Horror


Fostul angajat al Natiunilor Unite, Gerry Lane, strabate lumea intr-o cursa contra cronometru pentru a opri o pandemie de zombie care distruge armate si guvernele si care ameninta ca va distruge insasi omenirea.


# Alive (2020) - IMDB 6.3

Actiune, Horror


Un film care ne-a tinut captivi in fata televizorului de la inceput pana final. Nici n-ai timp sa te pregatesti pentru acest film, te ia total pe nepregatite. Un film korean excelent.


Zombieland (2009) - IMDB 7.6

Actiune, Horror, Comedie


Un student timid care incearca sa ajunga la familia sa din Ohio, un vanator si o pereche de surori care vor sa ajunga intr-un parc de distractii isi unesc fortele intr-o calatorie printr-o America plina de zombi. Cu Woody Harrelson, Jesse Eisenberg si Emma Stone.


Cargo (2017) - IMDB 6.3

Drama, Horror, SF


Dupa ce o epidemie se raspandeste in toata Australia, un tata cauta pe cineva dispus sa-l ajute sa-si protejeze fiica.


Resident Evil (2002) - IMDB 6.6

Actiune, Horror, SF


O unitate militara speciala se lupta cu sute de oameni de stiinta care s-au transformat in creaturi zombie dupa un oribil accident de laborator. Milla Jovovich in rol principal. Un film perfect pentru fanii genului - atat acesta cat si continuarile:


Resident Evil: Apocalypse (2004), Resident Evil: Extinction (2007), Resident Evil: Afterlife (2010), Resident Evil: Retribution (2012) si Resident Evil: The Final Chapter (2016).


Day Shift (2022) - IMDB 6.1

Actiune, SF, Comedie


Bud (Jamie Foxx) este un tata muncitor care vrea doar sa ofere o viata mai buna fiicei sale de 10 ani. Munca lui banala de curatare a piscinelor caselor din Valea San Fernando este o acoperire pentru adevarata lui sursa de venit: vanarea si uciderea vampirilor si mortilor vii.


Citeste si:

3.190 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page