top of page

Top 5 cele mai bune filme castigatoare de premii Oscar, disponibile pe Netflix! Tu le-ai vazut?

Atentie - acest articol nu este sponsorizat sub nicio forma de Netflix!


Cu o bogata colectie de filme si productii cinematografice premiate, Netflix devine o destinatie excelenta pentru pasionatii de film din intreaga lume.

In acest articol, vom explora universul cinematografiei cu o selectie speciala de filme de Oscar disponibile pe Netflix, care nu doar au cucerit inimile criticilor si juriilor de premii, ci si ale spectatorilor din intreaga lume.


All Quiet on The Western Front (2022) - IMDB 7.9

Razboi, Drama


Castigator al 4 premii Oscar! Razboiul izbucneste in Germania in 1914. Paul Bäumer si colegii sai se inroleaza rapid in armata pentru a-si servi patria. De indata ce sunt recrutati, primele imagini de pe campul de lupta le arata cum este razboiul cu adevarat.


The Pianist (2002) - IMDB 8.5

Razboi, Drama, Biografie


Castigator al 3 premii Oscar! Filmul care este in top 3 filme al echipei Ce Film Vedem! Un muzician evreu polonez luptă pentru a supraviețui distrugerii ghetoului din Varșovia în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.


The Revenant (2015) - IMDB 8.0

Actiune, Aventura, Drama


Filmul in care Leo a castigat in sfarsit Oscarul!


"The Revenant" este un film dramatic regizat de Alejandro G. Inarritu, care urmareste povestea unui vanator care este lasat de catre colegii sai sa moara dupa ce este atacat de un urs. Cu un cast de top, inclusiv Leonardo DiCaprio si Tom Hardy, filmul a castigat 3 premii Oscar si 3 premii Golden Globe in 2016 pentru cel mai bun film dramatic, cel mai bun regizor si cel mai bun actor intr-un film dramatic.


There will be Blood (2007) - IMDB 8.2

Drama


Filmul a castigat 2 premii Oscar! Un film in care Daniel Day-Lewis face rolul carierei, incununat si de un Oscar pentru rol principal! O poveste despre familie, religie, ura, petrol si nebunie, care se concentreaza pe un afacerist de la inceputul secolului.


The Godfather (1972) - IMDB 9.2

Crima, Drama


Castigator al 3 premii Oscar! Cu Marlon Brando si Al Pacino, The Godfather (Nasul) este poate cel mai bun film realizat vreodata si cu siguranta cel mai bun film cu si despre mafie. Seful al unei dinastii a crimei organizate dintr-un New York postbelic transfera controlul asupra imperiului sau clandestin, fiului său cel mai mic care este putin reticent.


6.704 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page