top of page

Top 3 super filme SF subestimate pe care trebuie neaparat sa le vezi, disponibile pe Netflix!

Filmele SF sunt un gen de film care exploreaza concepte si idei stiintifice, tehnologice sau de-a dreptul fantastice. Aceste filme sunt de obicei situate intr-un viitor indepartat sau intr-un univers paralel si prezinta situatii extraordinare, sfarsituri ale lumii, extraterestri, calatorii in timp si multe altele.

In cele ce urmeaza va vom prezenta 3 filme SF super bune, disponibile toate pe Netflix!




How It Ends (2018) - IMDB 5.0

Actiune, SF, Horror


Ignorati nota IMDB! How It Ends este un film super bun, cu 2 actori talentati: Theo James (Divergent) si Forest Whitaker. In mijlocul unei apocalipse, un barbat se lupta sa ajunga la sosia sa insarcinata, care se afla la mii de kilometri distanta.


In The Shadow of The Moon (2019) - IMDB 6.2

Crima, SF, Mister


Filmul urmareste povestea unui politist (interpretat de Holbrook) care devine obsedat de urmarirea unui ucigas in serie misterios care apare doar o data la fiecare noua ani. Politistul duce o lupta contra timp pentru a rezolva misterul si pentru a opri ucigasul inainte de aparitia urmatoare.


Synchronic (2019) - IMDB 6.2

Mister, SF, Horror


Vietile a doi paramedici din New Orleans sunt sfasiate dupa ce se confrunta cu o serie de morti ingrozitoare legate de un medicament cu efecte bizare, provenit din alta lume.

Citeste si:

22.239 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page