top of page

Top 3 seriale castigatoare de premii EMMY, disponibile pe HBO Max!

Premiile Emmy, sunt o gama de premii acordate pentru meritele artistice si tehnice din industria televiziunii americane si internationale. Sunt acordate in mod special serialelor, astfel ca le putem considera Oscarurile serialelor.

Mai jos am ales pentru voi, 3 seriale exceptionale castigatoare de premii Emmy si disponibile pe HBO Max, pe care trebuie sa le vedeti acum. Sa incepem.


1. Succession (2018 - ) - IMDB 8.8

(13 premii Emmy)


Familia Roy este cunoscuta pentru faptul ca aceasta controleaza cea mai mare companie de media si divertisment din lume. Cu toate acestea, lumea lor se schimba atunci cand tatal lor se retrage din companie.


2. The White Lotus (2021 - 2023) - IMDB 7.9

(10 premii EMMY)


Drama, Comedie


Amplasat intr-o statiune tropicala, serialul urmareste exploatarile diversilor oaspeti si angajati pe parcursul unei saptamani. Serialul este castigator al nu mai putin de 10 premii Emmy!


3. Euphoria (2019 - ) - IMDB 8.4

(9 premii Emmy)


Drama


Euphoria spune povestea de viata a unui grup de elevi de liceu in timp ce se confrunta cu probleme legate de droguri, sex si violenta. Serialul se concentreaza pe relatia dintre doua fete tinere care incearca sa-si gaseasca locul in lume: Rue, fosta dependenta de droguri, si Jules, fata noua din oras.


Citeste si:




1.790 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page