top of page

Top 3 filme din 2022 pe care sa le vizionezi in acest weekend, disponibile pe Netflix!

Te pregatesti de un weekend relaxant, pe care urmeaza sa-l petreci in confortul canapelei tale? Ei bine, ti-am pregatit 3 filme perfecte pentru acest weekend acasa - unul pentru vineri, unul pentru sambata si unul pentru duminica seara. Sunt si bune dar si noi noute, din 2022.

Partea cea mai buna: toate sunt disponibile pe Netflix!


Let's get it started!


Vineri - The Good Nurse (2022) - IMDB 6.9


Crima, Drama

O asistenta suprasolicitata ce lucreaza in cadrul departamentul Urgente se bazeaza pe noul ei coleg de la serviciu – pana cand moartea neasteptata a unui pacient il arunca intr-o lumina suspecta.


Sambata - All Quiet on The Western Front (2022) - IMDB 7.9


Razboi, Drama

Razboiul izbucneste in Germania in 1914. Paul Bäumer si colegii sai se inroleaza rapid in armata pentru a-si servi patria. De indata ce sunt recrutati, primele imagini de pe campul de lupta le arata cum este razboiul cu adevarat.


Duminica - Luckiest Girl Alive (2022) - IMDB 6.4


Mister, Thriller

Viața perfecta (sau perfecta in imaginatia ei) a unei scriitoare din New York incepe sa se destrame atunci cand un documentar despre un atentat scolar o obliga sa-si confrunte trecutul chinuitor din liceu si sa puna la indoiala alegerile pe care le-a facut pe parcursul vietii. Un film in care Mila Kunis face un rol excelent.

51.711 afișări0 comentarii

コメント


Film sau Serial?

bottom of page