top of page

Top 15 cele mai bune filme ce apar in 2023 si datele de lansare ale acestora!

2022 a fost un an excelent pentru industria cinematografiei, cu filme precum Top Gun: Maverick, The Innocents, Everything Everywhere All At Once, Glass Onion, The Banshees of Inisherin, samd. Cu toate acestea, 2023 se anunta a fi un an si mai bun. Datele de lansare de mai jos sunt cele din Statele Unite, urmand ca la scurt timp sau chiar simultan sa fie lansate si la noi la cinema.

Haideti sa vedem impreuna de ce. Mai jos regasiti topul nostru de 15 filme pe care le asteptam cel mai tare in 2023. Care este filmul pe care il asteptati voi?



15. Infinity Pool (27 Ianuarie 2023)

Horror, Mister, SF


James si Em Foster se bucura de o vacanta la plaja all-inclusive pe insula La Tolqa, cand un accident fatal dezvaluie subcultura perversa a statiunii de turism, violenta nesabuita si orori supranaturale. Cu Alexander Skarsgard si Mia Goth.

14. Ant-Man And The Wasp: Quantumania (17 Februarie 2023)

Actiune, Aventura, Comedie


Scott Lang si Hope Van Dyne, alaturi de Hank Pym si Janet Van Dyne, exploreaza taramul cuantic, unde interactioneaza cu creaturi ciudate si se lanseaza intr-o aventura care depaseste limitele a ceea ce credeau ca este posibil.


13. Fast X (19 Mai 2023)

Actiune, Crima, Mister


Franciza de filme de actiune a lui Vin Diesel continua sa devina din ce in ce mai mare, iar acum este pe cale sa ajunga in stratosfera. Dupa ce au ajuns pe orbita in Fast 9, Dom Toretto si echipajul sau arata zero semne de incetinire pe masura ce ne indreptam catre cea de-a zecea editie principala a seriei. Louis Leterrier regizeaza, dupa ce Justin Lin s-a indepartat din cauza diferentelor creative din filmul Fast and Furious. John Cena a devenit parte din seria de filme de aventura, ca fiind fratele pierdut al lui Dom, Jakob. Han (Sung Kang) s-a intors, iar Jason Statham este inca prin preajma, provocand tensiune.

Totusi, vor trebui sa-si rezolve diferentele pentru a o dobori pe Cipher (Charlize Theron), terorista cibernetica care i-a antagonizat pe multi dintre ei. Ea a scapat din nou la sfarsitul ultimului film, dar acum se confrunta cu un grup mai mare decat oricand, cu personaje Fast and Furious din intreaga franciza aparand pentru a da o mana de ajutor.


12. Aquaman and The Lost Kingdom (25 Decembrie 2023)

Actiune, Aventura, Fantezie


In ceea ce ar putea fi ultimul film al lui Jason Momoa ca Aquaman, Arthur Curry face echipa cu fratele sau vitreg, fostul inamic si fostul maestru al oceanului Orm (Patrick Wilson) pentru a lupta cu Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II).


11. M3gan (6 Ianuarie 2023)

Horror, Thriller, SF


Un inginer de robotica de la o companie de jucarii construieste o papusa reala care incepe sa capete o viata proprie. Un fel de Chucky, varianta 2023. Uuu, creepy - abia asteptam!


10. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (31 Martie 2023)

Aventura, Actiune, Fantezie


Un hot fermecator si o banda de aventurieri se angajeaza intr-o cautare epica pentru a recupera o relicva pierduta, dar lucrurile merg periculos de rau atunci cand se infrunta cu cei mai nepotriviti oameni.


9. Scream VI (10 Martie 2023)

Horror, Mister, Thriller


In acest nou film Scream, supravietuitorii crimelor Ghostface lasa orasul Woodsboro in urma si incep un nou capitol in New York City. Sau cel putin asa cred ei. Cu Jenna Ortega (Wednesday) in rol principal.


8. Barbie (21 Iulie 2023)

Aventura, Comedie, Fantezie


Cu o distributie de actori precum Margot Robie (Suicide Squad), Will Ferrel (Get Hard) si Ryan Gosling (Blade Runner 2049), Barbie nu are cum sa nu fie un succes. Povestea: Dupa ce a fost respinsa din Barbieland pentru ca este o papusa cu aspect mai putin perfect, Barbie pleaca in lumea oamenilor pentru a gasi adevarata fericire.


7. Transformers: Rise of The Beasts (9 Iunie 2023)

Actiune, Aventura, SF


Amplasat in anii 1990, Transformers: Rise of the Beasts va duce povestea intr-o aventura plina de actiune, in timp ce Maximalii, Predaconii si Terrorconii se alatura bataliei dintre Autoboti si Decepticoni de pe Pamant. Noah, un tanar ager din Brooklyn, si Elena, o cercetatoare de artefacte talentata, sunt implicati in conflict, in timp ce Optimus Prime si Autobotii se confrunta cu un nou dusman terifiant, inclinat spre distrugerea lor, numit Scourge.


6. Operation Fortune: Ruse de guerre (ruleaza la cinema)

Actiune, Aventura, SF


ason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza (The White Lotus) si Josh Hartnet, joaca in aceasta comedie ce se anunta plina de suspans si actiune! Agentul special Orson Fortune si echipa sa de agenti recruteaza una dintre cele mai mari vedete de film de la Hollywood pentru a-i ajuta intr-o misiune sub acoperire, atunci cand vanzarea unei noi tehnologii mortale de arme ameninta sa perturbe ordinea mondiala.


5. 65 (17 Martie 2023)

Aventura, Drama, SF


Un astronaut aterizeaza fortat pe o planeta misterioasa doar pentru a descoperi ca nu este singur. Cu Adam Driver in rol principal!


4. Killers of The Flower Moon (Mai 2023)

Crima, Drama, Istoric


Un film regizat de Martin Scorsese, cu Robert De Niro si Leonardo DiCaprio in rolurile principale. Membrii tribului Osage din Statele Unite sunt ucisi in circumstante misterioase in anii 1920, provocand o ancheta majora din partea FBI care il implica inclusiv pe directorul FBI, J. Edgar Hoover.


3. Dune: Part Two (3 Noiembrie 2023)

Actiune, Aventura, Drama


Este unul dintre filmele pe care le asteptam cel mai mult in acest an. O continuarea care speram noi ca va elucida si corecta istoria cartilor Dune, pe care au cam bestelito in prima parte. Plot oficial: Un baiat devine Mesia nomazilor pe o planeta pustie care are viermi gigantici si care protejeaza o marfa numita Spice. Spice transforma oamenii în calatori, mistici si nebuni. Ce pret va plati oare pentru a deveni noul conducator al universului lor?


2. Oppenheimer (21 Iulie 2023)

Biografic, Drama, Istoric


Oppenheimer este un film regizat de celebrul Christopher Nolan. Filmul este o biografie a lui J. Robert Oppenheimer, un fizician/matematician teoretician creditat a fi „parintele bombei atomice”. In film, Cillian Murphy il joaca pe J. Robert Oppenheimer, Emily Blunt o joaca pe Katherine „Kitty” Oppenheimer, Matt Damon il joaca pe Leslie Groves iar Robert Downey Jr. il joaca pe Lewis Strauss.


1. John Wick: Chapter 4 (24 Martie 2023)

Actiune, Crima, Thriller


John Wick (Keanu Reeves) descopera calea spre a invinge inamicul (High Table). Dar inainte de a-si putea castiga libertatea, Wick trebuie sa se confrunte cu un nou inamic cu aliante puternice pe tot globul si forte care transforma vechii prieteni in inamici.


Citeste si:




18.778 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page