top of page

Top 8 super filme cu Jason Statham pe care trebuie sa le vezi acum!

Jason Statham s-a nascut pe 26 iulie 1967, in Shirebrook, Derbyshire, Anglia. Tatal sau era vanzator ambulant si mama sa era dansatoare. A crescut intr-o familie modesta, iar la varsta de 12 ani a inceput sa concureze la sarituri in bazin de pe platforma de 10 metri, ajungand la nivel national inainte de a se retrage din acest sport la varsta de 23 de ani.

Dupa ce a lucrat pentru o perioada ca vanzator de bijuterii si pantofi, Statham a inceput sa joace in reclame si a obtinut o mica aparitie in filmul "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998), regizat de Guy Ritchie. Aceasta aparitie l-a lansat in lumea filmului, iar Statham a devenit cunoscut pentru abilitatile sale in filmele de actiune.

Statham a aparut intr-o serie de filme de succes, cum ar fi seria "The Transporter" (2002-2008), "Crank" (2006), "The Expendables" (2010-2014) si "Fast and Furious" (2013-2021). Este cunoscut pentru abilitatile sale de lupta si cascadorii, efectuate fara dubluri. Hai sa vedem cele mai bune filme cu celebrul actor.




1. Snatch (2000) - IMDB 8.2

Comedie, Crima


Promotori de box fara scrupule, case de pariuri violente, un gangster rus, talhari amatori incompetenti si bijutieri evrei lupta pentru a gasi un diamant nepretuit furat. Un film cu Jason Statham si Brad Pitt in rolurile principale.


2. Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) - IMDB 8.2

Actiune, Comedie


Eddy isi convinge trei dintre prietenii sai sa stranga bani pentru un joc de poker impotriva unui puternic mafiot local, Hatchet Harry. Eddy pierde, dupa care Harry ii ofera o saptamana pentru a plati inapoi 500.000 de lire sterline. Un film castigator al premiului BAFTA, cu Jason Statham si Jason Flemyng in rol principal.


3. The Italian Job (2003) - IMDB 7.0

Actiune, Crima, Thriller


Dupa ce au fost tradati si lasati sa moara in Italia, Charlie Croker si echipa sa planuiesc un furt elaborat de aur impotriva fostului lor aliat. Un film plin de actiune de curse cu masini, cu Mark Wahlberg, Edward Norton, Charlize Theron si Jason Statham in roluri principale.


4. Fast & Furious 6 (2013) - IMDB 7.0


Dominic Toretto si echipa lui sunt recrutati de agentul Hobbs pentru a-l ajuta sa prinda un grup de infractori internationali care sunt foarte periculosi si se afla in Londra.


5. Wrath of Man - IMDB 7.1

Actiune, Thriller


Jason Statham este protagonistul acestui film regizat de Guy Ritchie. Statham joaca rolul unui agent de securitate misterios care investigheaza un jaf spectaculos. Un film de super actiune pe care nu trebuie sa-l ratati.


6. The Transporter (2002) - IMDB 6.8

Actiune, Crima, Thriller


Frank Martin este un sofer de masini specializat in livrarea de bunuri cel putin periculoase. Insa, atunci cand o livrare neasteptata ii pune viata in pericol, el trebuie sa lupte pentru a-si salva propria piele. Unul dintre cele mai cunoscute filme cu Jason Statham.


7. Crank (2006) - IMDB 6.9


Chev Chelios este un asasin profesionist care a fost otravit cu un venin care ii va opri inima daca nu ramane in miscare constanta. In timp ce se lupta sa supravietuiasca, Chev isi continua misiunea de razbunare.


8. The Mechanic (2011) - IMDB 6.5


Arthur Bishop este un asasin de elita care ii preda lectii unui ucenic care are legatura terifianta cu una dintre victimele sale anterioare.


Citeste si:



21.754 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page