top of page

Top 10 seriale thriller care te vor tine lipit de canapea - Partea I

Ah, thriller. Suspans, mister, rasturnari de situatii si scene dark. Cel mai complex si mai captivant gen de cinematografie (cel putin in opinia mea). Daca si tu crezi la fel, ti-am pregatit mai jos 10 seriale care te vor tine lipit de canapea zile intregi, cu gura cascata.

Fara sa o mai lungim, hai sa vedem despre ce este vorba.


Sa incepem, zic.


Citeste si:



1. Behind Her Eyes (2021) - Nota IMDB 7.2


Serialul (de fapt seria limitata) o urmareste pe Louise, o mama singura cu un fiu si un job part-time in cadrul unui cabinet de psihiatrie. Ea începe o aventura cu seful ei si stabileste o prietenie mega dubioasa cu sotia lui. Nici nu te astepti la ce urmeaza!


Pro tip: Disponibil si pe Netflix!

Pro pro tip: Daca ai trecut de primul episod, nu te mai opresti pana nu termini toata seria!



2. The Sinner (2017) - Nota IMDB 7.9


Un serial realizat de Derek Simonds (cu primul sezon regizat de Jessica Biel) care te va soca. Nici nu esti pregatit de primul episod, atat iti spun!

Povestea: Serial de referinta care examineaza cum si de ce oamenii obisnuiti comit crime brutale.




Pro tip: Disponibil si pe Netflix!

Pro pro tip: Obligatoriu trebuie sa vezi toate cele 4 sezoane. Fiecare are povestea lui separata, care te va tine cu patura la nivelul ochilor.



3. Who killed Sara? (2021) - Nota IMDB 6.5


Determinat sa se razbune si sa demonstreze ca a fost inscenat pentru uciderea surorii sale, Alex isi propune sa descopere mult mai mult decat adevaratul vinovat al crimei.


Pro tip: Disponibil si pe Netflix!

Pro pro tip: Nu te lua dupa nota mica, este un serial foarte bun in care vei incerca in zadar sa ghicesti ce se va intampla!



4. The Innocent (2021) - Nota IMDB 7.9


O ucidere accidentala schimba complet viata unui baiat intr-o fractiune de secunda. Un serial in care Mario Casas joaca extraordinar (daca sunt fani de-ai lui pe aici).


Pro tip: Disponibil si pe Netflix!




5. Ratched (2020) - Nota IMDB 7.3


Un serial in care nimic nu e ceea ce pare si in care Sarah Paulson face un rol de exceptie. In 1947, Mildred Ratched incepe sa lucreze ca asistenta la un important spital de psihiatrie. Dar sub exteriorul ei elegant se ascunde un intuneric tot mai mare.


Pro tip: Disponibil si pe Netflix!




Citeste si:



Vizionare placuta!



8.977 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page