top of page

Top 10 filme emotionante pe care trebuie neaparat sa le vezi cu cei dragi! Partea 1

Nu sunt multe filme care ne pot face sa simtim sau sa traim anumite stari, sa fim alaturi de personajele principale sau chiar sa plangem de tristete sau, dupa caz, de fericire. Ei bine, in acest top am compilat 10 super filme care te vor emotiona - filme care sunt hrana pentru suflet. Haideti sa vedem impreuna despre ce este vorba. Sa incepem.


Hachi: A Dog's Tale (2009) - IMDB 8.1

Drama, Familie, Biografie


Unul dintre cele mai emotionante filme pe care le-am vazut, punct. Un profesor de facultate formeaza o legatura de suflet cu un catelus abandonat pe care il ia acasa.


Meet Joe Black (1998) - IMDB 7.2

Drama, Romantic, SF


Moartea ia forma unui tanar ucis intr-un accident si ii cere unui magnat al mass-media sa ii fie ghid pentru a-l invata despre viata pe Pamant si, in acest proces, se indragosteste de fiica acestuia.


Legends of the Fall (1994) - IMDB 7.5

Drama, Romantic, Razboi


Filmul este castigator al unui premiu Oscar! La inceputul anilor 1900, trei frati si tatal lor care traiesc in salbaticie in tinutul Montana sunt protagonisti intr-o poveste despre tradare, istorie, dragoste si razboi.


Miracle in Cell No. 7 (2019) - IMDB 8.2

Drama


Pregatiti-va sa plangeti, este un film superb: O poveste de dragoste dintre un tata bolnav mintal care a fost acuzat pe nedrept de crima si minunata sa fiica de sase ani. Inchisoarea va fi casa lor. Bazat pe filmul coreean din 2013 Miracle in Cell No. 7 (2013), pe care trebuie neaparat sa-l vedeti.


The Notebook (2004) - IMDB 7.8

Drama, Romantic


Un tanar sarac, dar pasional (Ryan Gosling) se indragosteste de o fata bogata (Rachel McAdams), dar se despart in curand din cauza diferentelor lor sociale. Un film excelent, de referinta pentru genul romantic, in care Ryan Gosling face un rol de exceptie.


The pursuit of hapiness (2006) - Nota IMDB 6.8

Drama, Biografie


Oricat de tare crezi ca esti, o sa plangi. Un film emotionant despre un tata si copilul lui care pune intrebari lacrimogene, mai ales in situatia in care se afla cei doi. Un film trist - un film extraordinar, nominalizat la Oscar. Poveste: Un vanzator care are deja o viata grea si care incearca sa-si inceapa o cariera profesionala de succes, il preia in custodie pe fiul sau dupa ce mama lui cedeaza nervos si iese din viata lor.


Schindler's List (1993) - IMDB 9.0

Biografic, Drama, Istoric


Filmul a castigat nu mai putin de 7 premii Oscar! In Polonia ocupata de germani in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, industriasul Oskar Schindler devine treptat ingrijorat de forta de munca evreiasca, dupa ce a fost martor la persecutia lor de catre nazisti. Deci daca vrei sa vezi un film epic care dureaza mai bine de 3h, eu zic ca acesta este o productie extraordinara. Poate chiar cea mai buna din istoria recenta a cinematografiei.


The Green Mile (1999) - IMDB 8.6

Crima, Drama, SF


Va vine sa credeti ca acest film are 4 nominalizari la Oscar si niciunul castigat? Nici noua, insa nu doar asta conteaza. Conteaza faptul ca este un film extraordinar cu super actori si o poveste incredibila si emotionanta. Vietile gardienilor dintr-o inchisoare sunt afectate de unul dintre detinuti: un barbat de culoare acuzat de omor si viol al unui copil, dar care are un dar misterios.


The Boy in the Striped Pajamas (2008) - IMDB 7.7

Razboi, Drama


Povestea filmul este spusa prin ochii nevinovati ai lui Bruno, fiul de opt ani al comandantului dintr-un lagar de concentrare german, in cadrul careia formeaza o prietenie interzisa cu un baiat evreu incarcerat de cealalta parte a gardului. Un film exceptional din toate punctele de vedere.


P.S. I Love You (2007) - IMDB 7.0

Drama, Romantic, Comedie


O tanara vaduva descopera ca raposatul ei sot i-a lasat 10 mesaje menite sa o ajute sa-si atenueze durerea si sa inceapa o noua viata. Pregateste-te sa plangi, si de tristete si de fericire.


Citeste si:

33.615 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page