top of page

Top 10 cele mai bune filme aparute in 2024 pana acum! (August 2024)

Anul 2024 a fost unul plin de lansari cinematografice impresionante, aducand pe marele ecran o varietate de genuri si povesti captivante. De la blockbustere asteptate cu sufletul la gura la filme independente care au surprins placut publicul si critica, industria filmului a continuat sa evolueze si sa ne ofere experiente memorabile.

In acest articol, va invitam sa descoperiti topul celor mai bune 10 filme lansate pana in august 2024, selectate pe baza impactului lor cultural, succesului la box office si aprecierii critice. Fie ca sunteti pasionati de actiune, drama, comedie sau science fiction, acest clasament va va oferi recomandari de neratat pentru serile de film.




Civil War (2024) - IMDB 7.1

Actiune, Thriller, Aventura


O călătorie printr-o Americă viitoare distopică, urmărind o echipă de jurnalişti încorporaţi în armată în timp ce se întrec pentru a ajunge în Washington, înainte ca facţiunile rebele să coboare la Casa Albă.


Twisters (2024) - IMDB 7.1

Actiune, Thriller, Aventura


Un vânător de tornade și un meteorolog pensionar sunt convinsi să se întoarcă în Oklahoma unde vor intalni un fenomen meteo terifiant.

Challengers (2024) - IMDB 7.2

Actiune, Thriller, Aventura


Tashi, o fosta minune a tenisului care a devenit antrenor, și-a transformat soțul într-un campion. Dar pentru a depăși o serie recentă de înfrângeri și a se răscumpăra, va trebui să se confrunte cu fostul său cel mai bun prieten si cu fostul iubit al lui Tashi.

Longlegs (2024) - IMDB 7.2

Thriller Psihologic, Crima, Horror


În urmărirea unui ucigaș în serie, un agent FBI descoperă o serie de indicii oculte pe care trebuie să le rezolve pentru a pune capăt terifiantelor crime.

Young Woman and the Sea (2024) - IMDB 7.5

Sport, Biografie, Drama


Povestea înotătoarei de competiție Trudy Ederle, care, în 1926, a fost prima femeie care a traversat vreodată Canalul Mânecii.


Furiosa: Saga Mad Max (2024) - IMDB 7.6

Actiune, SF, Thriller


Povestea originii războinicei renegate Furiosa înainte de întâlnirea ei cu Mad Max.

Ghostlight (2024) - IMDB 7.8

Comedie, Grama


Când un muncitor în construcții se alătură în mod neașteptat unei producții de teatru local, Romeo și Julieta, drama de pe scenă începe să-i reflecte propria viață.

Inside Out 2 (2024) - IMDB 7.8

Animatie, Aventura, Familie


O continuare în care Riley intră la pubertate și experimentează emoții noi, mai complexe. Pe măsură ce Riley încearcă să se adapteze la anii ei de adolescență, vechile ei emoții încearcă să se adapteze la posibilitatea de a fi inlocuite cu cele noi.

Deadpool & Wolverine (2024) - IMDB 8.2

Comedie, Actiune


Deadpool si Wolverine in acelasi film. Hugh Jackman si Ryan Reynolds tinandu-se in brate. Ce mai e de spus? Nu-l ratati, daca aveti chef de o super comedie.


Dune: Part Two (2024) - IMDB 8.5

SF, Actiune, Aventura


Paul Atreides se unește cu Chani și fremenii în timp ce caută răzbunare împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia. Cel mai bun film de pana acum din acest an in opinia noastra.

Tags: filme bune 2024, filme 2024, top filme 2024, cele mai bune filme 2024, filme actiune 2024, filme comedie 2024, top filme actiune 2024, ce film vedem, ce filme vedem 2024, filme aparute in 2024, ce filme apar in 2024





Comments


Film sau Serial?

bottom of page