top of page

Ti-au placut Matrix sau John Wick? 8 dintre cele mai bune filme cu Keanu Reeves!

Keanu Charles Reeves, al carui prenume inseamna „briza rece peste munti” in hawaiana, s-a nascut pe 2 septembrie 1964 in Beirut, Liban. Este fiul lui Patricia Taylor, (designer) si al lui Samuel Nowlin Reeves (geolog). Tatal lui Keanu s-a nascut in Hawaii, din stramosi britanici, portughezi, nativi hawaiani si chinezi, iar mama lui Keanu este originara din Anglia. Dupa ce casatoria parintilor sai s-a terminat, Keanu s-a mutat impreuna cu mama si sora sa mai mica, Kim Reeves, la New York City, apoi Toronto. Mai jos regasiti cele mai bune 8 filme cu acest actor excelent.



8. My Own Private Idaho (1991) - IMDB 7.0

Drama


Doi prieteni foarte buni ce locuiesc in Portland, se imbarca intr-o calatorie de autodescoperire si descopera faptul ca relatia lor poate nu este atat de puternica pe cat credeau.



7. Point Break (1991) - IMDB 7.2

Actiune, Crima, Thriller


Un agent FBI intra sub acoperire pentru a prinde o banda de surferi care ar putea fi jefuitori de banci. Un film de super actiune cu Keanu Reeves si Patrick Swayze.


6. The Lake House (2006) - IMDB 6.8

Drama, Romantic, Fantezie


Un medic singuratic (Sandra Bullock) care a stat candva intr-o casa neobisnuita pe malul unui lac incepe sa schimbe scrisori de dragoste cu fostul sau rezident, un arhitect frustrat (Keanu Reeves). Putand sa comunice doar prin scrisori transmise la casuta postala a casei de pe lac, vor putea acestia sa fie vreodata impreuna?



5. Speed (1994) - IMDB 7.3

Actiune, Thriller


Un film care a castigat 2 premii Oscar cu Keanu Reeves si Sandra Bullock in rolurile principale. Un tanar ofiter de politie trebuie sa previna explozia unei bombe la bordul unui autobuz urban, mentinand viteza de peste 80 km/h.


4. Constantine (2005) - IMDB 7.0

Actiune, Horror, Fantezie


Exorcistul si demonologul John Constantine ajuta o politista sa demonstreze ca moartea surorii ei nu a fost o sinucidere, ci ceva mai mult. Un horror cu o poveste excelenta.



3. John Wick (2014) - IMDB 7.4

Thriller, Actiune


Un fost asasin "pensionat" revine in joc pentru a da de urma gangsterilor care i-au ucis cainele si i-au luat totul.


2. The Devil's Advocate (1997) - IMDB 7.5

Thriller, Mister, Drama


Unui avocat expert din Florida i se ofera un loc de munca la o firma de avocatura de lux din New York City, cu un sef de top - cea mai mare oportunitate a carierei sale pana in prezent. Dar totul pare prea frumos sa fie adevarat, nu? Keanu Reeves, Al Pacino si Charlize Theron joaca in acest film exceptional.



1. The Matrix (1999) - IMDB 8.7

Actiune, SF


Ce mai poate fi spus despre acest film? Doar ca daca nu l-ai vazut, opreste-te din ce faci si fa-o. Castigator al 4 premii Oscar, filmul spune povestea hackerului Neo, care descopera faptul ca viaaa pe care o stie este inselaciunea elaborata a unei inteligente superioare cibernetice malefice.



3.974 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page