top of page

Ti-a placut Stapanul Inelelor? Top 8 cele mai bune filme ca Lord of The Rings!

Stapanul Inelelor este o serie de trei filme epice pline de aventuri fantastice, regizate de Peter Jackson si bazate pe romanul "Stapanul Inelelor" de J. R. R. Tolkien. Celebrele filme sunt: The Fellowship of the Ring, The Two Towers si The Return of the King.

Daca cumva ai trait in pestera in ultimii 20 de ani si nu ai vazut aceasta serie, te poti opri din citit si iti recomandam sa o vizionezi imediat. Apoi poti sa te intorci la acest articol pentru a vedea care sunt cele mai bune filme la Lord of The Rings!


1. Gladiator (2000) - IMDB 8.5

Actiune, Aventura, Drama


Film de Oscar! Un fost general roman isi propune sa se razbune impotriva imparatului corupt care i-a ucis familia si l-a trimis in sclavie. Oscar pentru Russel Crowe in acest film EPIC.


2. Pan's Labyrinth (2006) - IMDB 8.2 - Castigator al 3 premii Oscar

Drama, Mister, Fantezie


Un film deosebit, diferit de majoritatea filmelor din genul din care face parte - un film care va va speria, intriga si in acelasi timp va trezi emotia copilariei in voi, intr-un mod foarte ciudat. Povestea: In Spania anilor 1940, tanara fiica vitrega livreasca a unui ofiter de armata sadic evadeaza intr-o lume fantastica ciudata, dar captivanta.


3. Kingdom of Heaven (2005) - IMDB 7.2

Drama, Aventura, Actiune


Balian din Ibelin calatoreste la Ierusalim in timpul cruciadelor din secolul al XII-lea pentru a deveni unul dintre cei mai importanti aparatori ai orasului si al oamenilor sai. Un film cu Orlando Bloom, Eva Green si Liam Neeson!


4. The Hunger Games (2012) - Nota IMDB 7.2

Actiune, Aventura, SF


"Let the Hunger Games begin!"


Katniss Everdeen ia in mod voluntar locul surorii ei mai mici in Jocurile Foamei: o competitie televizata in care doi adolescenti din fiecare dintre cele douasprezece districte din Panem sunt alesi la intamplare pentru a lupta pana la moarte. Un film cu un succes colosal si cu 3 alte continuari bunicele (aici, aici si aici) pe care trebuie sa le vezi. Filmul care a adus-o pe Jennifer Lawrence in topul actorilor de la Hollywood.


5. Harry Potter and The Sorceress Stone (2001) - IMDB 7.6

SF, Aventura


De fapt aici ar intra toata seria Harry Potter, insa am pus doar primul film pentru referinta.


Cum ar fi ca intr-o dimineata, visele tale sa se indeplineasca? Bine, asta daca visezi la magie si chestii super SF. In alta ordine de idei, asa incepe povestea Harry Potter: un baiat care urmeaza sa descopere o noua lume plina de lucruri magice dar si mistere greu de regasit in atmosfera oricarui alt film.


Nu ai vazut inca Harry Potter? Citeste si:


6. King Arthur: Legend of The Sword (2017) - IMDB 6.7

Actiune, Aventura, Drama


In aceasta versiune a filmului despre legenda regelui Arthur, acesta afla despre descendenta sa regala dupa ce extrage Excalibur, o sabie magica, dintr-o piatra. Impreuna cu Sir Bedivere, el isi propune sa-l distruga pe regele Vortigern, care i-a ucis tatal.


7. Warcraft (2016) - IMDB 6.7

Fantezie, Aventura, Actiune


In timp ce o hoarda de orci invadeaza planeta Azeroth folosind un portal magic, cativa eroi umani si orci disidenzi trebuie sa incerce sa opreasca adevaratul rau din spatele acestui razboi.


8. The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005) - IMDB 6.9

Aventura, Familie, Fantezie


Filmul a castigat un premiu Oscar. Patru copii calatoresc printr-o garderoba catre tara Narnia si invata despre destinul lor de a-l elibera sub indrumarea unui leu mistic.

Vizionare placuta!




13.529 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page