top of page

Ti-a placut de Thor in Avengers? Vezi cele mai bune filme cu Chris Hemsworth!

Christopher "Chris" Hemsworth s-a nascut pe 11 august 1983 in Melbourne, Victoria, Australia, si este copilul lui Leonie Hemsworth (nascuta van Os), profesoara de engleza si Craig Hemsworth, consilier in servicii sociale. Fratii sai sunt tot actori: Liam Hemsworth & Luke Hemsworth.

Prima sa aparitie la Hollywood a fost in filmul SF, Star Trek (2009), dar rolul care l-a facut celebru la nivel mondial a fost cel din filmul Thor (2011). A continuat ca Thor alaturi super-eroii de succes The Avengers (2012), Thor: The Dark World (2013), Avengers: Age of Ultron (2015), Thor: Ragnarok (2017), Avengers: Infinity War (2018) și Avengers: Endgame (2019).

Stim ca este un actor bun. Dar are si alte filme bune in afara ariei Avengers? Haideti sa aflam impreuna. Sa incepem.


Rush (2013) - IMDB 8.1


Biografie, Actiune, Drama


Castigator al unui premiu BAFTA. Filmul reda o portiune din anii 1970, mai exact rivalitatea brutala dintre pilotii de Formula 1 James Hunt si Niki Lauda.


Bad Times At The El Royale (2018) - IMDB 7.1


Crima, Drama, Mister


Inceputul anilor 1970. Patru straini se inregistreaza la Hotelul El Royale. Hotelul este pustiu, avand un singur angajat - cel de la receptie. Unele dintre motivele noilor oaspeti pentru a fi acolo sunt mai putin nevinovate, iar altele...nu!


The Cabin in The Woods (2011) - IMDB 7.0


Horror, Mister, Thriller


Cinci prieteni merg in vacanta intr-o cabana indepartata, unde primesc mai mult decat s-au asteptat, descoperind adevarul terifiant din spatele cabanei din padure.


In The Heart of The Sea (2015) - IMDB 6.9


Actiune, Aventura, Biografie


Filmul spune povestea unei nave a carui echipaj vaneaza balene in Noua Anglie, care s-a scufundat tocmai din cauza unei balene gigantice in 1820, o experienta care a inspirat ulterior marele roman Moby-Dick.


Extraction (2020) - IMDB 6.7


Actiune, Thriller


Tyler Rake, un mercenar neinfricat, se angajeaza in cea mai periculoasa extractie a carierei sale cand este angajat pentru a-l salva pe fiul rapit al unui lord international al crimei (disponibil pe Netflix).


12 Strong (2018) - IMDB 6.5


Actiune, Drama


12 Strong spune povestea primei echipe de forte speciale dislocate in Afganistan dupa atentatele americane din 9 Septembrie 2001. Sub conducerea unui nou capitan, echipa trebuie sa lucreze in cooperare comandant de razboi afgan pentru a invinge talibanii (disponibil pe Netflix).


690 afișări0 comentarii

Commenti


Film sau Serial?

bottom of page