top of page

Ti-a placut de el in Spider-Man? 3 Filme cu Tom Holland in care nu joaca rolul lui Spider-Man!

Thomas Stanley Holland (nascut la 1 iunie 1996) este un actor englez, cunoscut in special pentru seria filmelor Spider-Man. Printre premiile castigate se numara: un premiu de film al Academiei Britanice, trei premii Saturn, un record mondial Guinness si o aparitie pe lista Forbes 30 Under 30 Europe. Unele publicatii l-au numit unul dintre cei mai populari actori ai generației sale.


Si-a inceput cariera inca de la 9 ani!


Cariera lui Holland a inceput la varsta de noua ani, cand s-a inscris la un curs de dans, unde un coregraf l-a observat si i-a propus o auditie pentru un rol din "Billy Elliot the Musical" la Victoria Palace Theatre din Londra. Dupa doi ani de pregatire, el si-a asigurat un rol secundar in 2008 in cadrul spectacolului si a fost promovat la rolul principal din acel an, pe care l-a jucat pana în 2010. Holland si-a facut debutul in film in drama "The Impossible" (2012) ca un adolescent turist prins intr-un tsunami, pentru care a primit un premiu London Film Critics Circle.



Top 3 filme cu Tom Holland in care nu joaca rolul lui Spider-Man


Daca ti-a placut de el in Spider-Man si seriile Iron Man/Avengers etc, atunci trebuie neaparat sa vezi aceste filme.


Sa incepem, zic.




1. The Devil All The Time (2020) - IMDB 7.1


Personaje sinistre converg in jurul unui tanar devotat sa-i protejeze pe cei pe care ii iubeste intr-un oras postbelic, plin de coruptie si brutalitate.



2. Cherry (2021) - IMDB 6.6


Cherry trece de la abandonul facultatii la profesia de medic in armata in Irak - ancorat in realitate doar de adevarata lui iubire, Emily. Dar, dupa ce se intoarce din razboi avand sindrom postraumatic, viata lui se transforma intr-un haos plin de droguri si criminalitate, in timp ce se straduieste sa-si gaseasca locul in lume.



3. Uncharted (2022) - IMDB 6.4


Desi nu este un film la fel de bun ca cele din seriile Spider-Man, Avengers, etc. este un film bun pe care il poti vedea impreuna cu toata familia. Cu efecte speciale demne de 2022 si actiune din plin, Tom reuseste sa faca un rol foarte bun.

Smecherasul Nathan Drake este recrutat de experimentatul vanator de comori Victor „Sully” Sullivan pentru a recupera averea colectionata de Ferdinand Magellan si pierduta acum 500 de ani de Casa Moncada.


Vizionare placuta!






409 afișări0 comentarii

Commentaires


Film sau Serial?

bottom of page