top of page

Ti-a placut de ea in Wednesday? Top 3 filme cu Jenna Ortega, disponibile pe HBO Max si Netflix!

Jenna Marie Ortega s-a nascut pe 27 septembrie 2002 in Coachella Valley, California. Ea a inceput sa joace la varsta de 9 ani si a portretizat-o pe Harley, un geniu al ingineriei creative care navigheaza in viata ca fiind copilul mijlociu dintr-o familie de 7 copii in „Stuck in the Middle”, un serial Disney Channel. Ortega este cunoscuta nu numai pentru performantele ei fantastice in mai multe producții Disney, dar si pentru rolurile din multe filme si seriale de televiziune premiate. Haideti sa vedem top 3 filme cu Jenna Ortega.



The Fallout (2021) - IMDB 7.0

Drama


Disponibil pe: HBO Max


Vada, o fata de liceu, experimenteaza consecintele emotionale rezultate in urma unei tragedii scolare. Relatiile cu familia, prietenii si viziunea ei asupra lumii sunt modificate pentru totdeauna.


X (2022) - IMDB 6.3

Horror, Mister, Thriller


Disponibil pe: HBO Max


X nu este cu siguranta un film de familie sau la care sa te uiti alaturi de cei mici. Este un film brutal (dar bun!) care prezinta actiunea in anul 1979, cand un grup de tineri regizori si-au propus sa faca un film pentru adulti, dar cand gazdele lor ii prind in flagrant, distributia intregului film se trezeste ca lupta pentru viata lor.


The Babysitter: Killer Queen (2020) - IMDB 5.8

Horror, Comedie


Disponibil pe: Netflix


Un film care merita o nota mai mare pe IMDB! La doi ani dupa ce Cole a supravietuit ceremonii satanice, el traieste un alt coșmar: liceul. Iar demonii din trecutul lui? Inca sunt alaturi de el si ii fac viata un calvar.


Citeste si:

1.245 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page