top of page

Ti-a placut de ea in Avengers? Cele mai bune filme cu Scarlett Johansson!

Scarlett Ingrid Johansson s-a nascut pe 22 noiembrie 1984 in Manhattan, New York City, New York. Mama ei, Melanie Sloan provine dintr-o familie de evrei din Bronx, iar tatal ei, Karsten Johansson, este un arhitect de origine daneza din Copenhaga. Are o sora, Vanessa Johansson, care este si actrita, un frate, Adrian, un frate geaman, Hunter Johansson, nascut la trei minute dupa ea, si un frate vitreg din partea tatalui, Christian.


Printre cele mai populare roluri ale ei se numara cele din Avengers si Black Widow, dar actrita a jucat in mult mai multe filme bune. Mai jos o parte dintre ele, mai exact cele mai bune filme cu Scarlett Johansson.


The Prestige (2006) - IMDB 8.5


Mister, Drama


Poate cel mai bun film cu si despre magie. Un film nominalizat la 2 premii Oscar in care Christian Bale si Hugh Jackman fac roluri exceptionale, urmati imediat de celebra Scarlett Johansson! Povestea: Dupa un accident tragic, doi magicieni din Londra anilor 1890 se angajeaza intr-o competitie pentru a crea iluzia suprema in timp ce sacrifica tot ce au pentru a se depasi unul pe celalalt. Un film in care actrita face un rol extraordinar, dovada si nota pe IMDB.


Marriage Story (2019) - IMDB 7.9


Drama, Romantic


Privirea incisiva si plina de compasiune a regizorului Noah Baumbach asupra despartirii casniciei si a unei familii care ramane impreuna. Un film care a castigat 1 Oscar si alte 128 de premii!


Lost In Translation (2003) - IMDB 7.7


Drama, Comedie


Castigator al unui premiu Oscar si al altor 98 de premii! O vedeta de film putin depasita si o tanara neglijata formeaza o legatura putin probabila dupa ce vietile lor se intersecteaza in Tokyo!


Vicky Cristina Barcelona (2008) - IMDB 7.1


Drama, Romantic, Comedie


Pe scurt: Scarlet Johansson, Penelope Cruz si Javier Bardem in acelasi film, care a castigat 1 Oscar si alte 32 de premii. Povestea: Doi prietene aflate intr-o vacanta de vara in Spania se indragostesc de acelasi pictor, nestiind ca fosta lui sotie, cu care are o relatie furtunoasa, este pe cale sa revina in viata lui.


Filmul este prezent si in articolul:





We Bought A Zoo (2011) - IMDB 7.1


Drama, Romantic, Familie


Amplasat in sudul Californiei, filmul spune povestea unui tata care isi muta tanara familie la tara pentru a renova si redeschide o gradina zoologica care are...muuuuulte probleme! Un film perfect de vazut in familie in care comicul de situatie este excelent!


Vizionare placuta!




1.272 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page