top of page

Thor: Love and Thunder sau de ce trebuie sa mai vedem inca un film cu Thor?

Thor: Love and Thunder este un film cu supereroi, in care personajul principal este evident eroul Marvel Comics, Thor. Filmul este o continuare a filmelor Thor, Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok si Avengers: Endgame. Este al 29lea film din universul cinematografic Marvel si a 13a editie din Phase Four (click aici daca nu stii ce este Phase Four). Filmul urmează să fie lansat pe 8 iulie 2022, dar oare mai putem sa vizionam (inca) un film din universul Marvel?



Ei bine, raspunsul este da. Pentru noi cel putin (fani ai seriei Marvel) este un DA categoric.



Nume mari in distributia filmului


Filmul este scris si regizat de Taika Waititi si ii are in distributie pe Chris Hemsworth in rolul lui Thor, Christian Bale in rolul Gorr the God Butcher, Tessa Thompson in rolul Brunnhilde/King Valkyrie, Jaimie Alexander in rolul Sif, Taika Waititi in rolul Korg, Russell Crowe in rolul Zeus si Natalie Portman ca Jane Foster/Mighty Thor.

Christian Bale in Thor: Love and Thunder


Natalie Portman in Thor: Love and Thunder


Despre ce este vorba in film? (Fara spoilere)


Filmul il gaseste pe Thor iontr-o calatorie diferita, a descoperirilor, total atipica fata de toate situatiile cu care s-a confruntat vreodata pana acum - o cautare a pacii interioare. Dar "pensionarea" lui este intrerupta de un ucigas galactic cunoscut sub numele de Gorr, macelarul zeului (God Butcher), care isi doreste disparitia zeilor.

Pentru a combate amenintarea, Thor solicita ajutorul lui Valkyrie, Korg si fostei iubite Jane Foster, care, spre surprinderea lui Thor, poseda o calitate nemaintalnita pentru un om (nu zic mai multe aici). Impreuna, pornesc intr-o aventura cosmica plina de mister si necunoscut pentru a descoperi motivul razbunarii lui God Butcher si pentru a-l opri inainte de a fi prea tarziu.


Nu uita: Filmul are premiera pe 10 Iulie 2022!


Vizionare placuta!


353 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page