top of page

Servitorul Poporului: Unde poti vedea serialul presedintelui Ucrainei Volodymyr Zelenskyy?

"Servant of the People" sau pe romaneste "Servitorul Poporului" este serialul in care a jucat Volodymyr Zelenskyy inainte de a fi presedintele Ucrainei si de asemenea, unul dintre cele mai cautate seriale din ultimele 2 luni pe internet.



Cine este Zelensky?


Volodymyr Oleksandrovych Zelenskyy, pronuntat in mod uzual Zelensky, este al saselea si actualul presedinte al Ucrainei. Zelenskyy este un fost actor si comediant care a crescut ca si vorbitor nativ de limba rusa in Kryvyi Rih, un oras important din regiunea Dnipropetrovsk din centrul Ucrainei.

Zelensky s-a nascut pe 25 Ianuarie in anul 1978 si este actualmente casatorit cu Olena, femeia alaturi de care are si 2 copii: Oleksandra si Kyrylo.



Citeste si:




Unde poti vedea serialul "Servant of the People" in Romania?


Sa revenim la subiect: unde putem vedea serialul in care joaca presedintele Ucrainei, in Romania?


1. Voyo - Abonament 3 sau 4 euro/luna


Platforma celor de la ProTV, Voyo, nu a avut prea mare succes in ultimii ani. Cu toate acestea, este unul din locurile in care poti viziona serialul in care joaca Zelensky. Dar evident, nu gratuit ci la costul unui abonament lunar care insa nu este foarte scump.

Daca te hotarasti sa-ti faci un abonament la platforma Voyo, vei scoate din buzunar 4 euro/luna (daca platesti lunar) sau 3 euro/luna (daca achiti pe un an intreg in avans).

Pro tip: poti sa iti faci abonament de proba (trial) si daca nu te-au convins cu continutul pe care il pun la dispozitie cei de la Voyo, sa renunti ulterior (cu conditia sa te incadrezi in timpul alocat renuntarii).



2. Netflix


Platforma numarul 1 mondial (dpdv al abonatilor), Netflix, au introdus in grila lor serialul "Servant of the People" insa doar sezonul 1 (din cele 3 sezoane). Probabil ca urmeaza sa elibereze si celelalte doua sezoane, pe masura ce numarul de abonati proveniti exclusiv datorita acestui titlu va creste.



Citeste si:



Vizionare placuta!


56 afișări0 comentarii

Comentarios


Film sau Serial?

bottom of page