top of page

Recomandare de super film thriller politist cu Morgan Freeman, disponibil pe Netflix!

"Gone Baby Gone" este un film american din 2007, regizat de Ben Affleck si bazat pe romanul cu acelasi nume de Dennis Lehane.



Care este povestea filmului?


Filmul prezinta povestea lui Patrick Kenzie (Casey Affleck) si a partenerei sale, Angie Gennaro (Michelle Monaghan), un duo de detectivi particulari din Boston care sunt angajati de o familie pentru a gasi o fetita disparuta pe nume Amanda McCready.

In film, Amanda este luata din casa matusii ei de catre o cunostinta, iar mama ei, Helene (Amy Ryan), este acuzata de neglijenta. Kenzie si Gennaro incep sa investigheze cazul si descopera un lant de evenimente tulburatoare si un trecut intunecat al parintilor Amandei. Pe masura ce isi duc investigatia mai departe, Kenzie si Gennaro se intalnesc cu un grup de traficanti de droguri si un detectiv corupt al politiei din Boston.


Filmul exploreaza teme precum etica si moralitatea


Filmul este o drama politista captivanta, cu o atmosfera intunecata si tensionata, care exploreaza teme importante, cum ar fi justitia, etica si moralitatea. Performantele actoricesti sunt excelente, cu Casey Affleck si Michelle Monaghan in rolurile principale care aduc profunzime si autenticitate personajelor lor.



Un scenariu la care nu te astepti


Un alt punct forte al filmului este modul in care este construita povestea, cu o serie de revirimente si rasturnari de situatie care tin spectatorul cu sufletul la gura pana la finalul filmului.


Unde il putem vedea?


Filmul este disponibil spre vizionare pe platforma Netflix.


Va recomandam acest film cu drag!


"Gone Baby Gone" este un film remarcabil, care ofera o poveste puternica, cu personaje complexe si o abordare sensibila a temelor importante. Este un must-see pentru oricine iubeste filmele de suspans si dramele politiste.


19.005 afișări0 comentarii

コメント


Film sau Serial?

bottom of page