top of page

Netflix, HBO Max sau Amazon Prime? Care este platforma cu cei mai multi abonati si cat costa lunar?

Apr, 2022.


Batalia gigantilor din home entertainment este aici: ce platforma de streaming de filme si seriale online are cei mai multi abonati in 2022? A venit momentul sa aflam daca Netflix inca mai este regele filmelor si serialelor din sufrageria ta!


Sa incepem, zic.



Citeste si:



3. HBO Max ~74 mil. de abonati


HBO Max, platforma care la inceputul anului 2022 a inlocuit HBO Go in Romania si care reuneste extrem de multe platforme intr-una singura (HBO Go, Warner Bros, Max Originals, DC, Cartoon Network), a avut la finalul anului 2021 un numar aproximativ de 74 milioane de abonati la nivel mondial.


Cat costa abonamentul la HBO Max?


Abonamentul este gratuit pentru vechii abonati HBO Go (tranzitia se face automat), iar pentru abonatii noi pleaca de la 4,99 euro/luna sau 39.99 euro/an (practic, daca iti faci abonament anual, ajungi la un 3.33 euro/luna ceea ce nu e rau deloc).


Cu toate acestea, unul dintre principalele dezavantaje ale platformei este meniul care se misca in reluare. Practic, pana afli informatii despre un film, ti se taie cheful de a-l mai vedea - bine, bine, platforma HBO Max este un pic mai rapida ca vechiul HBO Go. Un pic.



2. Amazon Prime ~200 mil. de abonati


Platforma miliardarului Jeff Bezos contine cea mai mare biblioteca de filme si seriale dintre toate platformele la nivel mondial, iar la sfarsitul anului 2021 a raportat un numar record de abonati: aproximativ 200 de milioane la nivel mondial.


Cat costa abonamentul la Amazon Prime?


Abonamentul la Amazon Prime incepe de la 13.99 Ron/luna (aproximativ 3 euro/luna) si inainte de plati, poti beneficia de o perioada de proba gratuita. Vezi detalii aici.



1. Netflix ~222 mil. de abonati


Castigatorul si inca campion la nivel mondial: Netflix a incheiat anul 2021 cu 221,8 milioane de abonati la nivel global. Hmm, si cu toate acestea, abonamentul Netflix in Romania este cel mai scump dintre cele 3: incepe de la 7.99 euro/luna. Daaaar, daca te aliezi cu mai multi prieteni la un abonament de grup, costul se va reduce drastic.




Citeste si:



253 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page