top of page

Netflix 2023: Cat costa sa-ti faci un abonament la Netflix si cate tipuri de abonamente exista?

Cine nu a auzit despre celebra platforma de filme si seriale Netflix? Ei bine, daca nu ai deja un abonament la Netflix, atunci vei afla din acest articol cat te costa un abonament in 2023 si cate tipuri de abonamente exista - dar si care sunt diferentele dintre ele.


Tipuri de abonamente Netflix


Pentru Romania, Netflix ofera 3 tipuri de abonamente: Basic, Standard si Premium - bineinteles ultimul este si cel mai scump dar ofera totodata toate cea mai buna calitate de vizionare.


Abonament Basic


Abonamentul Basic poate fi utilizat de un singur user, la o calitate decenta (HD, 720p) dar putin invechita.


Abonament Standard


Abonamentul Standard poate fi utilizat 2 useri, la o calitate mai buna (Full HD, 1080p).


Abonament Premium


Abonamentul Premium poate fi utilizat 4 useri, la cea mai buna calitate (4K Ultra HD) - daca televizorul tau nu suporta aceasta rezolutie, nu are sens sa platesti suplimentar pentru acest tip de abonament, mai ales ca nu toate filmele sau serialele Netflix sunt redate la aceasta rezolutie.



Cat costa abonamentele Netflix


Pentru abonamentul Basic vei plati 7.99 Euro / luna, pentru cel Standard 9.99 Euro / luna iar pentru cel Premium 11.99 Euro / luna. Bineinteles, in functie de abonamentul ales, costul se imparte (exemplu: la Standard ai voie 2 persoane, deci poti face un abonament pentru 2 familii, iar costul va fi 5 Euro / luna de familie).


832 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page