top of page

Lady Gaga va juca rolul lui Harley Quinn in Joker 2! Vezi fotografia in premiera!

Nu stim daca stiati sau nu, dar un lucru este cert: Lady Gaga va juca in a doua partea a filmului castigator de Oscar, Joker. Si nu va juca orice personaj, ci unul iconic: Harley Quinn - sau cel putin asa banuim din poza aparuta in social media pe 14 Februarie 2023. Vezi mai jos fotografia cu Lady Gaga in rolul lui Harley alaturi de Joker (Joaquin Phoenix).

sursa foto: joblo.com

Todd Phillips, regizorul filmului de succes Joker, precum si al altor super comedii care au definit o generatie The Hangover, The Hangover 2 si The Hangover 3 a dezvaluit o prima fotografie cu Lady Gaga si Joaquin Phoenix de pe platourile de filmare. El a postat fotografia pe Instagram pe 14 Februarie 2023 cu descrierea „Happy Valentines Day”.


Actrita Margot Robbie a fost Harley Quinn pana acum!


Conform people, in ceea ce o priveste pe actrita Margot Robbie, aceasta i-a dat lui Lady Gaga binecuvantarea ei pentru prelua rolul pe care ea l-a ecranizat excelent pe marele ecran.

„Ma face atat de fericita pentru ca am spus de la bun inceput, tot ce vreau este ca Harley Quinn sa fie unul dintre acele personaje iconice, asa cum Macbeth sau Batman sunt roluri predate intre cei mai mari actori”, a declarat Robbie pentru MTV în octombrie 2022.


Citeste si:


266 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page