top of page

Iti place serialul Stranger Things? Vezi top 3 cele mai bune filme cu actrita Millie Bobby Brown!

Daca esti fan Stranger Things, nu ai cum sa nu apreciezi jocul actoricesc al actritei Millie Bobby Brown. Desi are doar 18 ani actrica a fost deja nominalizata la 2 premii Emmy si a castigat alte 18 premii.

Millie Bobby Brown (nascuta pe 19 februarie 2004) este o actrita de origine britanica. Ea a devenit cunoscuta in principal pentru rolul sau in serialul drama stiintifico-fantastica Stranger Things (2016), pentru care a castigat o nominalizare la Emmy pentru cea mai buna actrita in rol secundar la varsta de 13 ani. Ea este, de asemenea, cea mai tanara persoana din lume care figureaza pe lista TIME 100. Millie s-a nascut in Marbella, Andaluzia, Spania, fiind al treilea dintre cei patru copii ai unor parinti englezi, Kelly si Robert Brown.

Mai jos regasiti un top scurt de 3 cele mai bune filme cu Billy Bobby Brown.


1. Enola Holmes (2020) - IMDB 6.6


Actiune, Aventura, Crima


Cand Enola Holmes, sora adolescenta a lui Sherlock Holmes, descopera ca mama ei este disparuta, ea porneste intr-o aventura pentru a o gasi, depasindu-si faimosul frate si dezvaluind o conspiratie periculoasa in jurul unui tanar lord misterios.


2. Godzilla: King of Monsters (2019) - IMDB 6.0


Actiune, Aventura


Agentia cripto-zoologica Monarch se confrunta cu o serie de monstri, inclusiv puternicul Godzilla, care se lupta cu Mothra, Rodan si dusmanul sau suprem, regele cu trei capete Ghidorah.



3. Godzilla vs. Kong (2021) - IMDB 6.3


Actiune, Fictiune, Thriller


Urmatorul capitol epic din seria Monsterverse pune fata in fata doi dintre cei mai emblematici monstri din istoria filmului – infricosatorul Godzilla si puternicul Kong – cu umanitatea prinsa in balanta puterilor celor doua bestii.


BONUS: Enola Holmes 2 (2020) - IMDB 6.8


Actiune, Aventura, Crima


Ajunsa acum detectiv privat, Enola Holmes preia primul sau caz oficial pentru a gasi o fata disparuta, in timp ce scanteile unei conspiratii periculoase aprind un mister care necesita ajutorul prietenilor - si al lui Sherlock insusi - pentru a fi dezvaluit.



376 afișări0 comentarii

댓글


Film sau Serial?

bottom of page