top of page

In The Shadow of The Moon: De ce este atat de bun acest film thriller SF? Bonus: unde-l putem vedea?

"In The Shadow of The Moon" este un film thriller science fiction lansat in 2019, regizat de Jim Mickle, care ii are in rolurile principale pe Boyd Holbrook, Michael C. Hall si Cleopatra Coleman.

Filmul urmareste povestea unui politist (interpretat de Holbrook) care devine obsedat de urmarirea unui ucigas in serie misterios care apare doar o data la fiecare noua ani. Politistul duce o lupta contra timp pentru a rezolva misterul si pentru a opri ucigasul inainte de aparitia urmatoare.


De ce trebuie sa vedeti acest film super bun?


"In the Shadow of the Moon" este considerat un film bun de catre spectatori si critici datorita modului in care filmul combin elemente de science fiction cu stilul politist procedural, creand o experienta unica.

De asemenea, ucigasul in serie misterios care apare doar o data la fiecare noua ani ofera o tema interesanta pentru povestea filmului, care tine spectatorii cu sufletul la gura.

Actorii, in special Boyd Holbrook, au oferit performante solide, care au contribuit la caracterizarea personajelor si la crearea tensiunii necesare pentru a sustine povestea. Filmul are o estetica vizuala puternica, cu imagini spectaculoase si o cinematografie stilizata care adauga profunzime si forta povestii.


Unde putem viziona filmul?


Filmul "In The Shadow of The Moon" este disponibil pentru vizionare pe celebra platforma de streaming video, Netflix.


Citeste si:




6.184 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page