top of page

De ce este "You" unul dintre cele mai bune seriale de pe Netflix in acest moment?

"You" este un serial de televiziune american, care a avut premiera in septembrie 2018 pe platforma Netflix. Seria este bazata pe romanul cu acelasi nume, scris de Caroline Kepnes, si urmareste povestea lui Joe Goldberg (interpretat de Penn Badgley), un bibliotecar inteligent si sarmant, care se indragosteste obsesiv de Beck (interpretata de Elizabeth Lail), o scriitoare in devenire din New York.

Serialul exploreaza latura intunecata a dragostei si obsesiei, urmarind pas cu pas cum Joe incepe sa isi controleze viata si viitorul, urmarind-o pe Beck si eliminand oricine se afla in calea lor. Pe masura ce actiunile sale devin din ce in ce mai brutale, Joe devine tot mai dependet de Beck si tot mai dispus sa faca orice pentru a o proteja si pastra langa el.

(SPOILER) In sezonul doi, Joe se muta in Los Angeles si se indragosteste de Love Quinn (interpretata de Victoria Pedretti), dar comportamentul sau obsesiv si violent continua sa il urmareasca. Ajuns acum la cel de-al patrulea sezon, serialul este un must-see pentru fanii genului!


Performanta incredibila din partea lui Penn Badgley!


Serialul "You" a fost laudat pentru performanta remarcabila a actorilor si a scenariului intens si intrigant. De asemenea, a atras critici si pentru modul in care romantizeaza comportamentul abuziv si obsesiv. Cu toate acestea, sezoanele au explorat subiecte importante, cum ar fi problemele de sanatate mintala si dependenta de droguri, imbunatatind astfel calitatea povestii.

In concluzie, "You" este un serial captivant si emotionant, care exploreaza latura intunecata a dragostei si obsesiei. Chiar daca poate fi dificil de urmarit uneori din cauza subiectelor puternice abordate, acest serial merita atentia pentru curajul scenariului si performanta actorilor sai.

Citeste si:

4.261 afișări0 comentarii

댓글


Film sau Serial?

bottom of page