top of page

Daca esti fan al genului SF trebuie neaparat sa vezi acest serial exceptional cu nota 8.7 pe IMDB!

"The Mandalorian" este un serial TV american de science fiction, creat de Jon Favreau, care a avut premiera pe Disney+ in 2019. Actiunea se desfasoara in universul Star Wars si urmareste aventurile unui vanator de recompense numit "The Mandalorian" (interpretat de Pedro Pascal), in timpul calatoriei sale prin galaxie.


Un serial exceptional din universul Star Wars!


Serialul are loc dupa evenimentele din "Return of the Jedi" si prezinta personajul principal, care apartine unei culturi de luptatori cunoscuti sub numele de Mandalorieni, in timp ce calatoreste prin galaxie pentru a-si indeplini diverse sarcini si contracte. In timpul unei misiuni, el isi intalneste un copil pe care il salveaza si il protejeaza, devenind ulterior principalul sau scop si misiunea lui principala in serial.


Efecte vizuale de top, personaje bine conturate


Serialul a fost laudat pentru efectele sale vizuale impresionante si pentru actiunea bine realizata, precum si pentru prezentarea unui personaj principal puternic si charismatic. De asemenea, serialul a fost remarcat pentru ca a reusit sa combine elementele de western si de science fiction intr-un mod inovator si interesant. Un alt aspect remarcabil al serialului este aparitia personajului Baby Yoda (cunoscut si sub numele de The Child), care a devenit rapid unul dintre cele mai populare personaje din universul Star Wars. Cu ochii mari, urechile lungi si puterile sale misterioase, Baby Yoda a castigat inimile fanilor si a devenit un fenomen viral pe internet.


Va recomandam cu drag sa-l vizionati!


In concluzie, "The Mandalorian" este un serial excelent pentru fanii universului Star Wars si pentru cei care doresc sa vada o poveste interesanta si bine realizata din genurile science fiction si western. Cu personaje puternice, efecte vizuale impresionante si o poveste captivanta, acest serial a castigat rapid popularitate si a devenit unul dintre cele mai bune seriale TV din ultimii ani.


Sezonul 3, disponibil din 1 Martie 2023 pe Disney+


Puteti viziona serialul "The Mandalorian" pe populara platforma de streaming Disney Plus - inclusiv sezonul 3, care este disponibil pe Disney din 1 Martie 2023.



Citeste si:


16.425 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page