top of page

Comedie, thriller sau super actiune? Ce film ai chef sa vezi in acest weekend? 3 filme Netflix!

Salutare! Daca si tu te-ai pregatit de un weekend super confortabil pe care o sa-l petreci in fata televizorului urmarind filme si seriale, atunci poate ar fi bine sa dai o sansa si acestui articol. Fie ca iti plac comediile, filmele thriller sau cele de super actiune, mai jos regaseste 3 recomandari foarte bune - unde mai pui ca sunt disponibile pe Netflix. Sa incepem.


Comedie - How High (2001) - IMDB 6.2


Doi baieti pe nume Silas si Jamal au decis sa fumeze intr-o zi ceva magic, despre care ei sperca ca ii va ajuta sa treaca examenul de admitere la facultate. Un film old school, exclus genul dramedy, la care vei rade cu pofta - un film fara prejudecati.


Thriller - The Pale Blue Eye (2023) - IMDB 6.7


Disponibil din 6 Ianuarie 2023 pe Netflix, filmul spune povestea unui detectiv sictirit de lume care este angajat sa investigheze uciderea unui cadet din West Point. Ingreunat de codul de tacere al cadetilor, el il angajeaza pe unul dintre ei pentru a ajuta la dezlegarea cazului - un tanar pe care lumea ar ajunge eventual sa-l cunoasca sub numele de Edgar Allan Poe.


Actiune - Den of Thieves (2018) - IMDB 7.0


O unitate de elita a departamentului serifului din Los Angelers si cel mai de succes echipaj de jaf de banci din stat se ciocnesc, pe masura ce infractorii planuiesc un furt aparent imposibil asupra Bancii Rezervei Federale.


Citeste si:

796 afișări0 comentarii

Commenti


Film sau Serial?

bottom of page