top of page

Cele mai bune filme cu final neasteptat - Partea II!

Probabil cele mai misto filme sunt cele pentru care ti-ai pregatit un final in cap, doar ca sa vezi apoi ca nu erai nici macar pe aproape si ca finalul real te-a lasat cu gura cascata. Astfel, urmare primului top de filme cu final neasteptat pe care il puteti citi aici, avem si partea a doua!

Deci, daca si tu esti fan filme cu final neasteptat, continua sa citesti acest articol. Sa incepem.


The Sixth Sense (1999) - IMDB 8.2

Mister, Thriller, Drama


Film nominalizat la nu mai putin de 6 premii Oscar! Un baiat speriat din Philadelphia, care comunica cu spiritele, cauta ajutorul unui psiholog de copii. Un film in care Bruce Willis face un rol exceptional.


The Others (2001) - IMDB 7.6

Mister, Thriller, Horror


O femeie care locuieste in vechea ei casa de familie cu cei doi copii fotosensibili se convinge ca locuinta este bantuita. N-o sa ghicesti finalul! Film nominalizatla 2 premii BAFTA cu Nicole Kidman in rol principal.


The Wicker Man (1973) - IMDB 7.5

Mister, Thriller, Horror


Un sergent de politie ajunge intr-un sat de pe o insula scotiana, in cautarea unei fete disparute, despre care localnicii pagani sustin ca nu a existat niciodata.


Arrival (2016) - IMDB 7.9

Drama, Mister, SF


Film castigator al unui premiu Oscar! Un lingvist (Amy Adams) lucreaza cu armata pentru a comunica cu forme de viata extraterestre dupa ce 12 nave spatiale misterioase apar in intreaga lume. Filmul care pe noi ne-a convins ca Amy Adams este o actrita demna de cele 6 nominalizari la Oscar primite pana in prezent.


The Mist (2007) - IMDB 7.1

Horror, Thriller, SF


"Fear changes everything"


O furtuna ciudata dezlantuie o specie de creaturi insetate de sange intr-un oras mic, unde o mica banda de cetateni se ascunde intr-un supermarket si lupta pentru viata lor.


Primal Fear (Avocatul Diavolului) (1996) - IMDB 7.7

Crima, Drama, Mister


Un baiat de altar este acuzat ca ucis un preot, dar adevarul este mult mai complicat decat v-ati astepta vreodata. Un film nominalizat la Oscar, cu Richard Gere si Edward Norton in rol principal.


Us (1996) - IMDB 6.8

Horror, Thriller, Mister


Vacanta senina la plaja a unei familii se transforma in haos atunci cand niste necunoscuti apar si incep sa-i terorizeze. Un film mai spre genul horror, cu intorsaturi foarte misto de situatie.


Se7en (1995) - IMDB 8.6

Crima, Mister, Drama


Pregateste-te sa fii mind-blown si sa nu te misti din canapea timp de 2h7min! Doi detectivi, un incepator si un veteran, vaneaza un criminal in serie care foloseste cele sapte pacate capitale drept motive pentru crimele sale. Cu Morgan Freeman si Brat Pitt.


Daca nu ai citit inca prima parte, o poti face aici:


Citeste si:


3.683 afișări0 comentarii

Commentaires


Film sau Serial?

bottom of page