top of page

Cele mai bune filme cu crime pe care trebuie sa le vezi acum, disponibile pe HBO Max - Partea I!

Nu va saturati de asasini, mafioti si un sentiment general de haos fara de lege? Acest articol studiaza putin portofoliul de filme HBO Max, care include o biblioteca bogata in genul crimei din care cu siguranta vei gasi ceva care sa-ti potoleasca dorinta pentru crime si planuri diabolice.

Fara alte introduceri, sa incepem.


Collateral (2004) - IMDB 7.5


Crima, Actiune, Drama


Un sofer de taxi se trezeste ostatic al unui ucigas in serie in timp ce isi face turul de crime intr-o noapte in Los Angeles. Un film nominalizat la 2 premii Oscar. Cu Tom Cruise si Jamie Foxx.


No Country For Old Men (2007) - IMDB 8.2


Crima, Thriller, Drama


Castigator al premiului Oscar pentru cel mai bun film in 2007. Violenta si haosul apar dupa ce un vanator da peste o afacere cu droguri care a mers prost si peste doua milioane de dolari in numerar.


Gone Baby Gone (2007) - IMDB 7.6


Crima, Mister, Drama


Ben Affleck si-a facut debutul regizoral cu aceasta drama ce are loc in Boston si care urmareste o pereche de detectivi privati (Casey Affleck si Michelle Monaghan) ce investigheaza disparitia unei fete din casa ei dintr-un cartier muncitoresc. Film nominalizat la 1 premiu Oscar.


The Player (1992) - IMDB 7.5


Crima, Drama


Un regizor de la Hollywood este amenintat cu moartea de catre un scriitor al carui scenariu l-a respins, dar care? Un film nominalizat la 3 premii Oscar.


Nightmare Alley (2021) - IMDB 7.0


Crima, Thriller, Drama


Situat in anii 1940, acest thriller spune povestea un vagabond care se alatura unui carnaval si invata meseria de mentalist, ceea ce ii permite sa-i insele pe oameni si sa le ia banii. Bradley Cooper face un rol magistral, sub indrumarea regizorului Guillermo del Toro. Un film nominalizat la 4 premii Oscar.


Spor la vizionat!



2.434 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page