top of page

Ce are atat de special serialul "Ginny & Georgia" incat te face sa vrei sa-l vezi intr-o zi pe tot?

„Ginny and Georgia” este un serial de comedie-drama, care se difuzeaza in prezent pe Netflix si are doua sezoane. Serialul a primit, in general, recenzii pozitive din partea criticilor si a telespectatorilor, cu laude indreptate catre performantele excelente ale actritei principale Brianne Howey si de asemenea pentru scenariul extrem de bine scris. Serialul a fost laudat pentru reprezentarea sa de personaje feminine si a comunitatii LGBTQ+ si pentru explorarea unor teme precum dinamica familiei si cautarea identitatii.

Cu toate acestea a primit, de asemenea, critici pentru prezentarea gresita a culturii native americane si utilizarea stereotipurilor. Dar ce are atat de special acest serial incat odata ce ai vazut un episod, vei vrea sa-l termini intr-o zi pe tot?


Exploreaza teme familiale in moduri neobisnuite


Serialul reda povestea de viata a mai multor personaje, dar se concentreaza in principal pe relatia mama-fiica dintre Georgia si Ginny. Desi poate parea o relatare banala a vietii de zi cu zi a acestora (cel putin la inceput), trecutul Georgiei va aduce un uragan de intamplari in orasul in care s-au mutat. Pana si intamplarile de la liceu ale lui Ginny sunt cumva familiare dar totodata foarte diferite in perceptia telespectatorilor. Aceste lucruri se datoreaza unui scenariu foarte bine scris, smart.



Are o latura intunecata, cu mici tente de thriller


Ceea ce face acest serial cu adevarat super bun (din punctul nostru de vedere) este faptul ca serialul are uneori momente dark. Momente de suspans, momente in care trecutul personajelor principale ii ajunge din urma. Momente in care serialul inceteaza sa mai fie unul de comedie. Aceste momente te vor face sa vrei sa afli si sa vezi mai mult din acest serial.


Multe situatii cu un final la care nu te-ai fi gandit niciodata


Intorsaturi de situatie, finaluri neasteptate si tenta de thriller mentionata mai sus fac din acest serial unul foarte bun. Faptul ca vei crede ca este un serial pe care "l-ai ghicit" deja si ca "stii tu ce se intampla in continuare" sunt concepte pe care trebuie sa le uiti atunci cand te vei uita la acest serial.


Personaje foarte bine conturate


Scenariul este unul extrem de bine pus la punct. Toate personajele au povestea lor extrem de detaliata, probleme si ganduri, situatii in care se vor regasi pe parcursul serialului - nu doar personajele principale. Acest lucru face ca experienta urmaririi serialului sa fie una imersiva.


Citeste si:


1.030 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page