top of page

Cand apare "Air", noul super film Nike cu Matt Damon si Ben Affleck? Bonus: trailer si povestea!

Ben Affleck si Matt Damon au scris impreuna scenariul noului film si vor juca impreuna in drama istorica bazata pe istoria Nike, alaturi de nume mari precum Viola Davis, Marlon Wayans si multi altii!


Despre ce este vorba in noul film?


Air este o drama centrata in jurul inceputului marcii Nike, ajunsa acum la un nivel magistral prin brandul Air Jordan, si pe relatia timpurie a companiei cu baschetbalistul incepator de la Chicago Bulls, Michael Jordan. Cu mama sa alaturi, starul de baschet si familia sa se vor lupta cu directorii din fruntea companiei pentru a garanta ca primesc o compensatie corecta pentru publicitatea pe care o fac firmei. Povestea oficiala: Filmul urmareste istoria vanzatorului de pantofi Sonny Vaccaro (ulterior CEO Nike) si modul in care a condus compania Nike in cautarea celui mai mare atlet din istoria baschetului: Michael Jordan.


Filmul are o distributie de zile mari!


Matt Damon conduce distributia in rolul directorului Nike Sonny Vaccaro, iar Affleck joaca rolul co-fondatorului Nike, Phil Knight. Duo-ul a facut tot posibilul pentru a gasi distributia de actori perfecta pentru cel mai nou film al lor, cu un ansamblu care include staruri precum Jason Bateman (Ozark) in rolul lui Rob Strasser, Chris Messina (The Mindy Project) in rolul lui David Falk, Marlon Wayans (White Chicks) in rolul lui George Raveling, Viola Davis (The Woman King) ca Deloris Jordan, Matthew Maher (Our Flag Means Death) ca Peter Moore, Chris Tucker (The Fifth Element) ca Howard White, Julius Tennon ca James Jordan si Gustaf Skarsgård (The Way Back) ca Horst Dassler.


Vezi aici trailerul!


Cand apare "Air"?


Lansarea oficiala a noului film despre compania Nike, "Air" este programat sa ruleze la cinema incepand cu data de 5 Aprilie 2023!


Citeste si:

406 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page